Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν ανήλικο οδηγό - Τον πυροβόλησαν επειδή δεν σταμάτησε για έλεγχο [Βίντεο]

Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν ανήλικο οδηγό - Τον πυροβόλησαν επειδή δεν σταμάτησε για έλεγχο [Βίντεο]

Σκοτώθηκε έφηβος που πυροβολήθηκε από αστυνομικούς στη Ναντέρ, περιοχή του Παρισίου.

Έχει αρχίσει έρευνα στη Γαλλία, ενώ το περιστατικό έχει βιντεοσκοπηθεί.

Η ανθρωποκτονία έλαβε χώρα νωρίς το πρωί της Τρίτης και θύμα ήταν ένας 17χρονος. Όπως ενημέρωσαν οι Αρχές, αστυνομικοί τού ζήτησαν να σταματήσει γιατί παραβίασε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, σύμφωνα τουλάχιστον με τις αρχές.

Ο νεαρός αρνήθηκε και προσπάθησε να φύγει. Τότε οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν βαρύτατα.

Οι διασώστες προσπάθησαν επιτόπου να τον επαναφέρουν, αλλά ο νεαρός πέθανε λίγο αργότερα.

Στο όχημα βρίσκονταν άλλα δύο άτομα. Ο πρώτος επιβάτης διέφυγε, αλλά ο δεύτερος, που ήταν και αυτός επίσης ανήλικος, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τους δύο αστυνομικούς να σταματούν το όχημα. Ο ένας σημαδεύει με το όπλο του τον οδηγό από το παράθυρο και στη συνέχεια τον πυροβολεί εξ επαφής όταν απομακρύνθηκε.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν αρχίσει έρευνα για πιθανή ανθρωποκτονία από πρόθεση από πρόσωπο που κατέχει θέση δημόσιας εξουσίας.

Παράλληλα, μια άλλη έρευνα διεξάγεται από την περιφερειακή αστυνομία σχετικά με την παράλειψη του οδηγού να σταματήσει και τη φερόμενη απόπειρα δολοφονίας προσώπου που κατέχει θέση δημόσιας εξουσίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ