«Θεέ μου, σώσε μας!»: Πανικόβλητοι επιβάτες αεροσκάφους προσεύχονται εν μέσω σφοδρών αναταράξεων, βίντεο-σοκ

«Θεέ μου, σώσε μας!»: Πανικόβλητοι επιβάτες αεροσκάφους προσεύχονται εν μέσω σφοδρών αναταράξεων, βίντεο-σοκ

Στιγμές απόλυτου τρόμου έζησαν οι επιβάτες αεροσκάφους της Avianca στην Κολομβία, όταν μια τροπική καταιγίδα έπληξε την περιοχή προκαλώντας σφοδρές αναταράξεις.

Βίντεο που τράβηξε η Ζουλέιμα Έμπρατ καταγράφει τον πανικό στην καμπίνα του αεροσκάφους, με την ίδια και άλλους επιβάτες να προσεύχονται για τη σωτηρία τους ουρλιάζοντας στα ισπανικά « Dios mío» («Θεέ μου»).

Μέλος του πληρώματος ακούγεται να ζητά από τους επιβάτες να παραμείνουν στις θέσεις τους φορώντας τις ζώνες τους και να ρωτά αν υπάρχει κάποιος γιατρός για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Το αεροσκάφος, που είχε απογειωθεί από το Μεντεγίν με προορισμό την Μπαρανκίγια, αναγκάστηκε τελικά λόγω των αναταράξεων να προσγειωθεί στην Καρταχένα, με σώους, αν και κατατρομαγμένους, όλους τους επιβάτες.

«Ήταν μια στιγμή μεγάλου πανικού, νομίσαμε ότι το αεροπλάνο θα συντριβεί», δήλωσε η Έμπρατ.

Η κακοκαιρία ήταν τόσο σφοδρή που ξήλωσε τις στέγες 153 σπιτιών στην περιοχή της Μπαρανκίγια, προκάλεσε πτώσεις δέντρων, καταστροφές σε κτίρια -ανάμεσά τους σχολεία, νηπιαγωγεία και αθλητικά κέντρα- και μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ