Οργιάζουν οι φήμες για το τρυφερό ειδύλλιο Μασκ - Μελόνι: Η απάντηση του μεγιστάνα για την όμορφη Ιταλίδα πρωθυπουργό - Ήμουν εκεί με τη μαμά μου
Φωτογραφία: X/Twitter

Οργιάζουν οι φήμες για το τρυφερό ειδύλλιο Μασκ - Μελόνι: Η απάντηση του μεγιστάνα για την όμορφη Ιταλίδα πρωθυπουργό - Ήμουν εκεί με τη μαμά μου

Οργιάζουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες που θέλουν τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο Έλον Μασκ να έχει ρομαντική σχέση με την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι.

Στον απόηχο εναγκαλισμών τους σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, στη διάρκεια της οποίας ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αποκάλεσε «όμορφη» την Ιταλίδα πρωθυπουργό, αλλά και των κοινών φωτογραφιών τους που έγιναν viral ο Έλον Μασκ αναγκάστηκε να αρνήθηκε ότι έχουν σχέση.

«Ήμουν εκεί με τη μαμά μου. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ρομαντική σχέση με την πρωθυπουργό Mελόνι», έγραψε ο Mασκ στο X απαντώντας σε μια δημοσίευση μιας φωτογραφίας που τους δείχνει να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον στα μάτια σε ένα τραπέζι δείπνου, η οποία είχε την αστεία λεζάντα: «Όλοι ξέρουμε τι συνέβη μετά».

Οι φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο έδειχναν τον ιδρυτή της Tesla και τη «σιδηρά κυρία» της γείτονος να κοιτάζονται βαθιά στα μάτια στα Βραβεία Global Citizen τη Δευτέρα, καθώς ο Μασκ παρέδωσε στη Μελόνι το τιμητικό βραβείο.

«Βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως η Τζόρτζια Μελόνι κοιτάζει τον Έλον Μασκ», έγραψε ένας χρήστης του X, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Mασκ να αγγίζει τρυφερά τον ώμο της Mελόνι

«Δεν υπάρχει μΕΛΟΝι χωρίς ΕΛΟΝ», πρόσθεσε άλλος. Η New York Post έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει το γεγονός ως «δημόσια αγάπη» μεταξύ του πλουσιότερου άνδρα του κόσμου και της Ιταλίδας πολιτικού.

Η σχέση της «όμορφης» Ιταλίδας πρωθυπουργού και του Αμερικανού μεγιστάνα

Ο Μασκ και η Μελόνι έχουν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με την Ιταλίδα πρωθυπουργό να φιλοξενεί τον δισεκατομμυριούχο στην επίσημη κατοικία της στη Ρώμη τον περασμένο Ιούνιο. Στη συνέχεια επέστρεψε στη χώρα τον Δεκέμβριο, όταν μίλησε σε ένα πολιτικό φεστιβάλ που διοργανώθηκε από το ξενοφοβικό κόμμα «Αδέρφια της Ιταλίας» της Μελόνι.

Στο παρελθόν έχουν συζητήσει το κοινό τους ενδιαφέρον για τη μείωση των ποσοστών γεννήσεων στη Δύση και τις θετικές δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, σύμφωνα με την Telegraph. Η Μελόνι, η οποία χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της Αντρέα Τζιαμπρούνο αφού έκανε ανάρμοστα σχόλια στην ιταλική τηλεόραση το 2023, ζήτησε επίσης από τον Μασκ να της παραδώσει το Βραβείο Παγκόσμιου Πολίτη από τη δεξαμενή σκέψης Atlantic Council.

Σε σύντομες παρατηρήσεις πριν παραδώσει το βραβείο, ο Μασκ είπε ότι η Μελόνι ήταν «κάποια που είναι ακόμα πιο όμορφη μέσα παρά έξω». «Αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί πάντα για τους πολιτικούς», αστειεύτηκε, αποκαλώντας την «αυθεντική, ειλικρινή και στοχαστική». Η ηγέτης της ιταλικής δεξιάς απάντησε ότι ο Αμερικανός επιχειρηματίας ήταν μια «πολύτιμη ιδιοφυΐα» πριν ξεδιπλώσει το όραμά της για τον δυτικό συντηρητισμό.

«Δεν ξέρω αν ο εθνικισμός είναι η σωστή λέξη γιατί συχνά θυμίζει δόγματα επιθετικότητας ή αυταρχισμού», είπε στο πλήθος των 600 και πλέον ατόμων στην αίθουσα δεξιώσεων Ziegfeld του Μανχάταν. «Ωστόσο, ξέρω ότι δεν πρέπει να ντρεπόμαστε να χρησιμοποιούμε και να υπερασπιζόμαστε λέξεις και έννοιες όπως «έθνος» και «πατριωτισμός».

Η Μελόνι συνέχισε αποκαλώντας τον πατριωτισμό «την καλύτερη απάντηση στην παρακμή», καθώς αμφισβήτησε τις αντιλήψεις για την «αναπόφευκτη παρακμή της Δύσης». Ο Μασκ εθεάθη να κουνάει καταφατικά το κεφάλι του καθ' όλη τη διάρκεια της ομιλίας της ενώ σηκώθηκε για να την χειροκροτήσει όταν τελείωσε.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ