Σοκαριστικό: Η στιγμή που Κολομβιανή παρουσιάστρια καταρρέει κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής [βίντεο]

Σοκαριστικό: Η στιγμή που Κολομβιανή παρουσιάστρια καταρρέει κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής [βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η στιγμή της κατάρρευσης της παρουσιάστριας Ελιάνις Γκαρίντο κατά τη διάρκεια της εκπομπής Lo Sé Todo στο κρατικό Κανάλι 1 της Κολομβίας.

Στα σχετικά βίντεο φαίνεται η 35χρονη να πιάνει αρχικά το πρόσωπό της, ενώ ο συμπαρουσιαστής της μιλάει στην κάμερα, και αμέσως μετά να σωριάζεται από την καρέκλα της. Με του που η γυναίκα πέφτει στο πάτωμα συνεργάτες της έντρομοι τρέχουν προς το μέρος της, την ώρα που ο συμπαρουσιαστής της, Αριέλ Οζόριο ζητά διαφημίσεις και το πρόγραμμα διακόπτεται.

Τα βίντεο σοκ από τη στιγμή που η παρουσιάστρια καταρρέει on air


Η 35χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και με την επανέναρξη της εκπομπής ο Οζόριο ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι η Γκαρίντο αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και απευθύνθηκε συγκεκριμένα στη μητέρα της, που παρακολουθεί ανελλιπώς την εκπομπή. «Η Ελι είναι μια χαρά, μην ανησυχείτε, θα σας τηλεφωνήσει σύντομα», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι περιστατικό συνέβη στις 16 Μαρτίου, δύο ημέρες πριν η Αμερικανίδα παρουσιάστρια καιρού Alissa Carlson Schwartz, 47 ετών, λιποθυμήσει ζωντανά στο CBS LA, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μετά το σοκαριστικό συμβάν, η Γκαρίντο ήταν άρρωστη με γρίπη και παρόλο που ένα από τα συμπτώματά της ήταν ο έντονος βήχας, προσπαθούσε να τον καταπνίξει κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Αυτή η ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα να αισθανθεί ιδιαίτερα άσχημα και να λιποθυμήσει.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ