Βόλος: Ανεμβολίαστος άνδρας που νοσούσε από κορωνοϊό επέλεξε να μην διασωληνωθεί και «υπέγραψε να πεθάνει»

Βόλος: Ανεμβολίαστος άνδρας που νοσούσε από κορωνοϊό επέλεξε να μην διασωληνωθεί και «υπέγραψε να πεθάνει»

Ο 55χρονος νόσησε και κατέρρευσε στο σπίτι που έμενε με τον πατέρα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εισήχθη σε μονάδα αρνητικής πίεσης και η κατάστασή του επιδεινώθηκε έως ότου κατέληξε.


Ως «αυτοκτονία» χαρακτηρίζουν οι συγγενείς του τον θάνατο του 55χρονου από κορωνοϊό, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου.

Στενή συγγενής του θύματος περιγράφει στο MEGA όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, από την στιγμή που ο 55χρονος νόσησε και κατέρρευσε στο σπίτι που έμενε με τον πατέρα του, μέχρι τις δραματικές τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου οι γιατροί βρέθηκαν με… δεμένα τα χέρια τους.

«Κατέληξε. Δεν επιθυμούσε να διασωληνωθεί. Δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο, δεν ήταν εμβολιασμένος, πήγε σε λιπόθυμη κατάσταση που τον βρήκε ο άντρας μου και τον μετέφερε, μπήκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και τη δεύτερη ημέρα επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Χρειαζόταν να διασωληνωθεί, δεν διασωληνώθηκε με δική του θέληση. Υπέγραψε να μην διασωληνωθεί. Υπέγραψε να πεθάνει», λέει χαρακτηριστικά η συγγενής του 55χρονου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ