Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η έφοδος των Αρχών στη βίλα του «καρτέλ» της Θεσσαλονίκης

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η έφοδος των Αρχών στη βίλα του «καρτέλ» της Θεσσαλονίκης

υντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις ιταλικές αρχές, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση 300 κιλών κοκαΐνης και 4 συλλήψεις αλλοδαπών.

Η υπόθεση φέρεται να συνδέεται με φορτίο κοκαΐνης που κατασχέθηκε πριν από 1,5 μήνα σε πλοίο στην Καλαβρία.

Δείτε βίντεο από την έφοδο των πάνοπλων αστυνομικών

Πώς έφτασαν οι αρχές στην εξάρθρωση του διεθνούς κυκλώματος

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι τέσσερις Άγγλοι συλληφθέντες από τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που έγινε στη Θεσσαλονίκη για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών, κατά την οποία κατασχέθηκαν 300 κιλά κοκαϊνης.

Εις βάρος των τεσσάρων αλλοδαπών ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.

Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι για κατ' επάγγελμα διακίνηση ναρκωτικών με προσδοκώμενο όφελος άνω των 75.000 ευρώ στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης κατά συναυτουργία, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για της παράνομη κατοχή όπλων. Σε έναν από τους κατηγορούμενος του αποδίδεται και η πράξη για βία κατά δημοσίων υπαλλήλων.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων είναι ο αδελφός του αρχηγού του καρτέλ των ναρκωτικών ενώ γι αυτόν εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης γιατί είχε κάψει ζωντανό έναν άνθρωπο στη Βρετανία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ