Τροχαίο με πατίνι στην Καλαμάτα: «Έχω αγωνία, θα τον ξυπνήσουν» λέει η μητέρα του 15χρονου που τραυματίστηκε

Τροχαίο με πατίνι στην Καλαμάτα: «Έχω αγωνία, θα τον ξυπνήσουν» λέει η μητέρα του 15χρονου που τραυματίστηκε

Διασωληνωμένος στο ΚΑΤ παραμένει ο 15χρονος τραυματίας, ο οποίος παρασύρθηκε από ΙΧ την ώρα που βρισκόταν πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι στην Καλαμάτα.

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα του παιδιού εκφράζει την επιθυμία της να ξυπνήσει ο γιος της και να τον σφίξει στην αγκαλιά της.

«Θα τον ξυπνήσουν σιγά σιγά, μειώνονται τα φάρμακα και θα ξυπνήσει σήμερα. Ακόμα έχω αγωνία να τον δω, έχω αγωνία να μάθω ότι ξύπνησε, άνοιξε τα ματάκια του. Αυτή είναι η όλη υπόθεση» λέει χαρακτηριστικά η μητέρα του παιδιού στο Live News.

«Είναι σε σταθερή κατάσταση, απλά είναι σε καταστολή ακόμα γιατί περιμένουν οι γιατροί σιγά σιγά να του μειώνουν τα φάρμακα για να ξυπνήσει το παιδάκι. Οι γιατροί μας λένε ότι πάει καλά» προσθέτει.

«Πονάνε τα κοκαλάκια της» λέει η μητέρα της 15χρονης που οδηγούσε το πατίνι

Η 15χρονη που οδηγούσε το ηλεκτρικό πατίνι, παραμένει σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς, η γιαγιά και οι φίλοι της, προσπαθούν να την στηρίξουν. «Πονάνε τα κοκαλάκια της, η σπονδυλική της στήλη και το κεφάλι της. Δεν της βρίσκουν κάτι στο κεφάλι αλλά είναι χτυπημένο και έχει μόνο γρατζουνιές, μώλωπες» λέει η μητέρα της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το ηλεκτρικό πατίνι δεν σταμάτησε στο STOP της διασταύρωσης και η ανήλικη οδηγός, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, αντιλαμβάνεται το αυτοκίνητο όταν ήδη είναι πολύ αργά.

Ο οδηγός μπροστά της σταματάει, κοιτάει αριστερά του και περνάει απέναντι όταν πρέπει, κάτι που η 15χρονη δεν έκανε.

Τα λάθη που έγιναν στην Καλαμάτα δεν είναι πρωτοφανή. Σε μια σειρά από βίντεο ντοκουμέντα έχουν καταγραφεί σοβαρά ατυχήματα εντός αλλά και εκτός συνόρων, με παιδιά να μην σταματούν σε διασταυρώσεις, άλλα να στρίβουν ξαφνικά σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας που απαγορεύεται να κυκλοφορούν και να αναπτύσσουν ταχύτητες απαγορευτικές.

Τι προβλέπει ο ΚΟΚ

Όπως προβλέπει ο ΚΟΚ, τα μικρά πατίνια που πιάνουν ταχύτητες έως 6 χλμ/ ώρα θα πρέπει να κινούνται υποχρεωτικά σε πεζοδρόμια και τα μεγαλύτερα σε δρόμους με τους κανόνες που ισχύουν για τα ποδήλατα, με έναν αναβάτη μακριά από δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.

Μόνο πέρυσι στους δρόμους της χώρας σημειώθηκαν συνολικά 601 θανατηφόρα τροχαία. 637 άνθρωποι πέθαναν και άλλοι 628 τραυματίστηκαν σοβαρά και χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ