Τροχαίο στη Γαύδο: Συγκλονίζει ο συνοδηγός της άτυχης Κορίνας - «Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της»

Τροχαίο στη Γαύδο: Συγκλονίζει ο συνοδηγός της άτυχης Κορίνας - «Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της»

Οι στιγμές που προηγήθηκαν του τροχαίου - «Λύθηκε το χειρόφρενο, κυλήσαμε 80 μέτρα» λέει ο φίλος της 28χρονης
Συγκλονίζει η περιγραφή του τροχαίου που σημειώθηκε στη Γαύδο, από τον Π. Γασπαράκη, τον φίλο και συνοδηγό της 28χρονης Κορίνας που έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε στον γκρεμό.

Ο κ. Γασπαράκης, μίλησε στον ΑΝΤ1 από το νοσοκομείο όπου ακόμα νοσηλεύεται, τόνισε ότι δεν έχει λόγια. «Φαντάζομαι μόνο τους γονείς της πώς θα είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας τις στιγμές που προηγήθηκαν του τροχαίου, ο ίδιος είπε: «Ρεμβάζαμε, είχε ωραία βραδιά, είχαμε φάει τα σουβλάκια μας, λύθηκε το χειρόφρενο, κυλήσαμε 80 μέτρα». Όταν τελικά το αυτοκίνητο σταμάτησε, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά ότι η στιγμή αυτή του φάνηκε ατέλειωτη, ανέφερε ότι «άκουγα κάτι σαν τα τρέχει» και τότε ήταν που αποφάσισε να βγάλει από το όχημα την κοπέλα.

«Βογκούσε, πονούσε το πόδι της, της έβαλα μια κουβέρτα που ήταν στο αμάξι, βρήκα και το κινητό μου, ήταν 5 και κάτι. Εκεί δεν έπιανε ούτε το 112, τίποτα, και πήγα να πάω πάνω για να πιάσω σήμα», συνέχισε, εξηγώντας πως ανέβηκε ξυπόλητος και με σπασμένα πλευρά για να βγει στο δρόμο και να ζητήσει βοήθεια.

Η Κορίνα όμως, είπε «είχε τις αισθήσεις της, μου μιλούσε».

«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της», είπε, συμπληρώνοντας πως αφού εκείνος ανέβηκε στο δρόμο, ένας φίλος τους κατέβηκε για να της κρατά παρέα.

Ο συνοδηγός κάλεσε το 166 στις 5:52. «Είπα ότι χρειάζεται αεροδιακομιδή, έδωσα το στίγμα», ανέφερε και αμέσως μετά κάλεσε τον γιατρό, που όπως λέει έφτασε στο σημείο σε 10-12 λεπτά
. Όμως, όπως σημείωσε «ο γιατρός είναι γιατρός όχι αναρριχητής», υπογραμμίζοντας πόσο δύσκολο ήταν να κατέβει ο γιατρός στην 28χρονη.

«Στη μνήμη της Κορίνας, να μην ξανασυμβεί αυτό το πράγμα», είπε απευθύνοντας οργισμένη έκκληση για προμήθεια σύγχρονων ελικοπτέρων.

«Ντρέπομαι και τους γονείς της», κατέληξε αναφερόμενος στην κηδεία που γίνεται σήμερα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS