Τροχαίο-Θρίλερ στο Ηράκλειο Κρήτης: Το αινιγματικό σημείωμα αυτοκτονίας και η σφαίρα στο κεφάλι 29χρονου

Τροχαίο-Θρίλερ στο Ηράκλειο Κρήτης: Το αινιγματικό σημείωμα αυτοκτονίας και η σφαίρα στο κεφάλι 29χρονου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 29χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος αρχικά θεωρήθηκε θύμα τροχαίου αλλά μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εντοπίστηκε μια σφαίρα σφηνωμένη στο κεφάλι του.

Ο άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου.

Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί της Πέμπτης στις Μοίρες Κρήτης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Μοιρών, κλήθηκαν να επέμβουν σε τροχαίο που σημειώθηκε στο πρώτο χιλιόμετρο του άξονα Μοιρών – Ηρακλείου. Μέσα σε ένα ΙΧ που είχε βγει εκτός δρόμου εντόπισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειας και ακολούθως στο Βενιζέλειο, όπου διαπιστώθηκε πως το θύμα του φερόμενου τροχαίου έφερε τυφλό τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Αυτό έδειξε η αξονική, στην οποία υπεβλήθη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το τραύμα, πιθανότατα, προκλήθηκε από 22άρι πιστόλι.

Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης, ο 29χρονος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση κρανιεκτομής. Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Οι έρευνες και το αινιγματικό σημείωμα στο ντουλαπάκι του ΙΧ

Την προανάκριση για το συμβάν έχουν αναλάβει αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού για περαιτέρω εξερεύνηση.

Η ΕΛ.ΑΣ δεν εξετάζει το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας. Σύμφωνα με το προφίλ του 29χρονου, πρόκειται για άτομο πεσμένο τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά λόγω προσωπικού θέματος, ενώ φέρεται να βρέθηκε ένα αινιγματικό σημείωμα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του.

Αποκλείει το σενάριο απόπειρας αυτοκτονίας η οικογένεια του 29χρονου

Ωστόσο, κάθετα αντίθετη με αυτή την εκδοχή φέρεται πως είναι η οικογένεια του 29χρονου, η οποία απέκλεισε πως θα προέβαινε σε τέτοια πράξη. Ο άνδρας δεν φέρεται να είχε όπλο.

Η ΕΛ.ΑΣ απενεργοποίησε το σενάριο της πιθανής απόπειρας αυτοχειρίας λόγω του ότι δεν βρέθηκε όπλο μέσα στο αυτοκίνητο ή στον τόπο του φερόμενου τροχαίου. Ωστόσο, το εν λόγω σενάριο δεν έχει αποκλειστεί εντελώς. Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο η σφαίρα να την «αδέσποτη».

Υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση μυστηρίου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ