Τραγωδία στα Τέμπη: Πληθαίνουν οι καταγγελίες για την λειτουργία του δρομολογίου Αθήνα - Θεσσαλονίκη και την ηλεκτροδότηση της γραμμής

Τραγωδία στα Τέμπη: Πληθαίνουν οι καταγγελίες για την λειτουργία του δρομολογίου Αθήνα - Θεσσαλονίκη και την ηλεκτροδότηση της γραμμής

Το πανελλήνιο και όχι μόνο έχει συγκλονίσει η ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης έξω από τα Τέμπη όπου μία επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε σφοδρά με μία εμπορική με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 38 άνθρωποι και να τραυματιστούν σοβαρά δεκάδες ακόμη.

Την ίδια στιγμή πληθαίνουν οι καταγγελίες για την λειτουργία του «μοιραίου» δρομολογίου Αθήνα - Θεσσαλονίκη, και για την έλλειψη ηλεκτροδότησης στα βαγόνια.

Η κ. Αγγελική μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την εμπείρια της με το ίδιο δρομολόγιο.

«Είχαμε ταξιδέψει με την ίδια αμαξοστοιχία, ήμασταν στο βαγόνι 7, που ήταν το πρώτο κατά σειρά μετά τη μηχανή, είχαμε σταματήσει στα Παλαιοφάρσαλα γιατί περιμέναμε το άλλο τρένο να περάσει, κανένα μισάωρο. Πέρασε το τρένο και μετά φύγαμε, μας είχαν ενημερώσει από τα μεγάφωνα ότι περιμένουμε να φύγει το τρένο. δεν είχαμε άλλη εναλλακτική δεν μας είπαν να πάρουμε κάποιο άλλο μέσο, κάποιο πούλμαν. Περιμέναμε μέσα στο τρένο σταματημένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παναγιώτης κατήγγειλε την εμπειρία του στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.

«Πριν από 20 μέρες στις 9 Φεβρουαρίου ταξιδεύαμε με την γυναίκα μου από Θεσσαλονίκη για Λιανοκλάδι, μας είπαν οι τεχνικοί του ΟΣΕ ότι το τρένο θα έχει μία ώρα καθυστέρηση. Όλα τα παιδιά εκεί προσπαθούσαν να συνδέσουν τα τρένα με τα καλώδια. Δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα. Μετά από μία ώρα μας ενημέρωσαν ότι το βαγόνι δίπλα στο κυλικείο δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα και ότι θα έπρεπε να κατέβουν όλοι κάτω από την αμαξοστοιχία για να το αδειάσουν αυτό το βαγόνι και να το αποσύρουν και να πάνε με μείον 1 βαγόνι. Μετά από μία ώρα ο σταθμάρχης μας ενημέρωσε ότι οι μισοί θα πάμε στο Παλαιοφάρσαλο με άλλη αμαξοστοιχία και οι υπόλοιποι θα πήγαιναν με αυτή την αμαξοστοιχία», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Όλα αυτά χωρίς ρεύμα και όλοι να μιλάνε στους ασυρμάτους. Μετά στο Λιανοκλάδι μας ειπαν να περάσουμε από το ταμείο να πάρουμε ''αποζημίωση'' και μας έδωσαν 5 ευρώ σε εμένα και 5 στην γυναίκα μου» κατέληξε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ