Τραγωδία στα Σπάτα: Nεκροί ένας νεαρός και μία γυναίκα σε τροχαίο -Μετωπική σύγκρουση ΙΧ

Τραγωδία στα Σπάτα: Nεκροί ένας νεαρός και μία γυναίκα σε τροχαίο -Μετωπική σύγκρουση ΙΧ

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδος.

Οπως αναφέρει το irafina σημειώθηκε σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδος κοντά στη βόρεια πύλη του αεροδρομίου στα Σπάτα.

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ένας νεαρός άνδρας περίπου 25 ετών και μία γυναίκα περίπου 52 ετών είναι τα θύματα του τραγικού τροχαίου. Αναφορικά με το πώς σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα από τα δύο οχήματα που συγκρούστηκαν μετωπικά πέρασε πάνω από το διαχωριστικό διάζωμα με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση των δύο ΙΧ αυτοκινήτων.
Τα δύο οχήματα πήραν φωτιά η οποία έσβησε από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι προσπάθησαν να βοηθήσουν τα άτομα τα οποία είχαν εγκλωβιστεί

Μετωπική με δύο νεκρους στα Σπάτα

Όπως αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός δύο ατόμων.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, ενώ άνδρες της Τροχαίας προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ