Τραγωδία στο Λασίθι: «Μόλις άκουσε το "πέθανε", άρχισε να ουρλιάζει, να τραβά τα μαλλιά του» -Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Τραγωδία στο Λασίθι: «Μόλις άκουσε το "πέθανε", άρχισε να ουρλιάζει, να τραβά τα μαλλιά του» -Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Είναι συγκλονιστικές οι μαρτυρίες για τις πρώτες στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν ο 36χρονος Γιώργος Νταγιάκος, πατέρας ενός παιδιού, δέχθηκε τη μοιραία σφαίρα από το πιστόλι που κρατούσε ο 32χρονος μπατζανάκης του, πατέρας τριών παιδιών, στη διάρκεια γλεντιού στο Καθαρό Λασιθίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretalive.gr, και οι δύο άνδρες, όπως και οι υπόλοιποι της παρέας, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι κούπες με το κρασί άδειαζαν και γέμιζαν γρήγορα, οι ώρες περνούσαν και οι συνδαιτημόνες όλο και περισσότερο διολίσθαιναν στη μέθη, γεγονός αδιαμφισβήτητο όπως επιβεβαιώνεται και από αστυνομικές πηγές.

Ο Γιώργος και ο Μανώλης δεν είχαν απλά παντρευτεί δύο αδερφές. Ήταν και πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Έκαναν παρέα. Όταν ο 32χρονος άρχισε να πυροβολεί υπό γωνία ενώ ήταν καθήμενος, μία από τις σφαίρες βρήκε τον 36χρονο στο θώρακα, ο οποίος είχε σηκωθεί νωρίτερα.

Συγκλονίζει η περιγραφή για το θάνατο του 36χρονου στο Λασίθι

Πληροφορίες του Cretalive.gr αναφέρουν ότι επικράτησε πανικός. Ο άνθρωπος που έσπευσε να μεταφέρει τον 36χρονο τραυματία στην καρότσα φέρεται να είπε ότι μόλις τον έβαλε στο αυτοκίνητο, είδε «τα μάτια του θύματος να γυρίζουν», όπως είπε χαρακτηριστικά και άρχισε να φωνάζει «πέθανε, πέθανε».

Μόλις άκουσε το «πέθανε», ο 32χρονος άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπιέται. Περιγράφεται ότι δεν ήξερε που πατούσε, πού πήγαινε, τραβούσε τα μαλλιά του. Άνδρες της παρέας τον πήραν και τον πήγαν σε κοντινή μάντρα να τον ηρεμήσουν, όσο δύο γυναίκες μετέφεραν τον αδικοχαμένο Γιώργο μέχρι την Κριτσά για να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ελπίζοντας σε κάποιο θαύμα.

Σε σοκ οι δυο οικογένειες

Από το βράδυ της Τετάρτης οι οικογένειες του Γιώργου και του Μανώλη βρίσκονται σε σοκ. Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε δύο αγαπημένες αδερφές καθώς η μία έμεινε χήρα με ένα παιδί, από το χέρι του άνδρα της άλλης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ