Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Την έριξε κάτω με μοτοσικλέτα και τη μαχαίρωσε -Σοκάρουν οι πληροφορίες για τον δράστη

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Την έριξε κάτω με μοτοσικλέτα και τη μαχαίρωσε -Σοκάρουν οι πληροφορίες για τον δράστη

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα με θύμα μία 48χρονη και δράστη τον 54χρονο σύζυγό της.

Το radiolasithi φέρνει στη δημοσιότητα νέες σοκαριστικές πληροφορίες για το έγκλημα. Σύμφωνα με αυτές, το περιστατικό φαίνεται πως έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα. Όταν ο 54χρονος συναντήθηκε μαζί της, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσικλέτα και στη συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία.

Πληροφορίες για το στυγερό έγκλημα έδωσε και η κόρη της ιδιοκτήτριας των ενοικιαζόμενων δωματίων. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο 54χρονος εμβόλισε με την μηχανή του την άτυχη γυναίκα όταν κατέβαινε η ίδια από το αυτοκίνητο της για να βρει την ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων, που πρόσφατα έπιασε δουλειά.

Η 48χρονη άρχισε να τρέχει στο πάρκινγκ για να γλιτώσει. Η ιδιοκτήτρια, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η κόρη της, εντόπισε την 48χρονη νεκρή σε σκάλες κοντά στον χώρο της πισίνας, μαχαιρωμένη από τον 54χρονο.

«Είχαμε προηγούμενα», είπε ο φερόμενος ως δράστης στην ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων. Στη συνέχεια, ο 54χρονος, επιχείρησε να φύγει με τη μηχανή του, ωστόσο δεν τα κατάφερε γιατί δεν έπαιρνε μπροστά και έτσι, πεζός πήγε στον γκρεμό, όπου και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Σημειώνεται ότι μέχρι και τις 10 το πρωί ο δράστης βρίσκεται στη βραχώδη περιοχή, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας απειλώντας να αυτοκτονήσει, ενώ η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την Αστυνομία.

Τραγικό είναι επίσης το γεγονός, πως πριν την αστυνομία, στο σημείο έφτασε ο γιος της 48χρονης, που είδε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει το θύμα


Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο 54χρονος πριν από δύο ημέρες είχε απειλήσει πως θα σκοτώσει το θύμα και μάλιστα η 48χρονη το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της.

Στο χώρο του εγκλήματος ο ιατροδικαστής
Σύμφωνα με το cretapost, ο χώρος όπου έγινε το έγκλημα, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς ενώ αναμένεται ο ιατροδικαστής προκειμένου να προχωρήσει στην πρώτη αυτοψία στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι αιτίες που «όπλισαν» το χέρι του πρώην συζύγου ωστόσο φαίνεται πως το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες γι’ αυτό άλλωστε και η 48χρονη είχε φύγει από το σπίτι κι έμενε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS