Την επιμέλεια της 10χρονης Μαρκέλλας διεκδικεί ο αδελφός της (ΒΙΝΤΕΟ)

Την επιμέλεια της 10χρονης Μαρκέλλας διεκδικεί ο αδελφός της (ΒΙΝΤΕΟ)

Την επιμέλεια της μικρής Μαρκέλλας διεκδικεί ο 26χρονος αδελφός της Χρήστος ο οποίος πριν από λίγο έφτασε στου δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να υποβάλει σχετικό αίτημα στην εισαγγελέα ανηλίκων.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος του αδελφού της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, πριν από λίγο υπήρχε ακρόαση από την εισαγγελέα ανήλικων που συνοδεύτηκε από μεγάλη συζήτηση και ετοιμάζεται αίτηση για την επιμέλεια της μικρής αν τυχόν δεν κριθεί κατάλληλο το περιβάλλον της μητέρας.

Όπως είπε «θα γίνει έρευνα για το οικογενειακό περιβάλλον. Προτάσσουμε πάνω από όλα εκείνο το σπίτι που ζούσε τους τελευταίους μήνες η μικρή, που είναι το σπίτι της γιαγιάς». Επιπλέον, η κ. Ανάσογλου πρόσθεσε πως «ζητήσαμε άδεια να την επισκεφτούμε στο Ιπποκράτειο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν».

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ηρεμία του παιδιού, η ψυχική του αποκατάσταση, και η αποδοχή της όποιας πραγματικότητας», ανέφερε η δικηγόρος και τόνισε πως «οι έρευνες είναι σε πολύ καλό δρόμο και είναι θέμα ωρών αν όχι ημερών (σ.σ να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες)». Τέλος, πρόσθεσε πως φαίνεται πως είναι πρόσωπο αναγνωρίσιμο.

Πηγή: GRTIMES

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS