Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία Κυπαρίσση - Οι δράστες ζητούν λύτρα άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ

Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία Κυπαρίσση - Οι δράστες ζητούν λύτρα άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, από τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η εξαφάνιση του επιχειρηματία δηλώθηκε από έναν φίλο του στην Αστυνομία

Ο επιχειρηματίας βρισκόταν στην ταβέρνα στο Ίλιον το βράδυ της Τρίτης, πριν πέσει θύμα απαγωγής αφού οι δράστες τον περίμεναν έξω από το σπίτι του.

Την ώρα της απαγωγής του μιλούσε στο κινητό του με φιλικό του πρόσωπο που άκουσε τους δράστες να εγκλωβίζουν το θύμα τους και να τον επιβιβάζουν σε όχημα. Ο συνομιλητής του απαχθέντα έχει ήδη δώσει κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, στα Σπάτα εντοπίστηκαν δύο καμμένα αυτοκίνητα, τα οποία φέρονται να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για την απαγωγή του επιχειρηματία και μετά τους έβαλαν φωτιά ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ζήτησαν λύτρα οι δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να έχουν επικοινωνήσει ήδη με συγγενείς του επιχειρηματία και ζήτησαν λύτρα ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ