Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονο επειδή φορούσε μπλούζα της Πολεμικής Αεροπορίας
Φωτογραφία: thestival.gr

Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι έστειλαν στο νοσοκομείο 15χρονο επειδή φορούσε μπλούζα της Πολεμικής Αεροπορίας

Άγνωστοι ξυλοκόπησαν 15χρονο αγόρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα του Σαββάτου (24/6) επειδή φορούσε μπλούζα με το έμβλημα της Πολεμικής Αεροπορίας και τη σημαία της Ελλάδας στο μπράτσο.

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, την καταγγελία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο πατέρας του 15χρονου, ο οποίος αναφερόμενος στους δράστες ξεκαθαρίζει: «Θέλω να τους κυνηγήσω, να τους πιάσω εγώ»!

Το χρονικό της υπόθεσης στη Θεσσαλονίκη

Σάββατο, ώρα 20:30, κέντρο Θεσσαλονίκης. Ο 15χρονος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρου Σβώλου και Εθνικής Αμύνης μαζί με συνομήλικο φίλο του, με τον οποίο έκαναν βόλτα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο φίλος του, εντελώς ξαφνικά, δέχτηκαν πισώπλατα χτυπήματα από δύο μεγαλύτερους άνδρες, οι οποίοι φορούσαν full-face. Ο ανήλικος έπεσε στο έδαφος και οι δράστες συνέχιζαν να τον χτυπούν με κλωτσιές στο σώμα και το κεφάλι, με αποτέλεσμα να του ραγίσουν δύο πλευρά. Οι δράστες, αφού χτύπησαν με μανία τον ανήλικο, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο πατέρας του 15χρονου, Γιώργος Καραπιπέρης, υποστηρίζει πως η επίθεση που δέχθηκε ο γιος του έγινε από άτομα του αναρχικού χώρου, διότι ο 15χρονος φορούσε μπλούζα με το έμβλημα της Πολεμικής Αεροπορίας στο στήθος και την ελληνική σημαία στο μπράτσο. «Είμαι 1.000% σίγουρος ότι τον χτύπησαν για τη μπλούζα», τονίζει μιλώντας στο thestival.gr. «Και επειδή φορούσε τη μπλούζα δηλαδή; Έπρεπε να τον δείρουν; Προκαλούσε;» διερωτάται ο πατέρας.

Ο 15χρονος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» για τρεις ημέρες, με δύο πλευρά ραγισμένα από τα χτυπήματα των κουκουλοφόρων. «Το παιδί μου έχει μελανιές σε όλο του το σώμα» αναφέρει με αγανάκτηση ο κ. Καραπιπέρης.

Σήμερα, ο μικρός βρίσκεται πίσω στο σπίτι του σωματικά υγιής, όμως ψυχολογικά παραμένει σε κατάσταση σοκ, από την αναίτια επίθεση που δέχθηκε.

«Θέλω να τους κυνηγήσω και να τους πιάσω»

Ο πατέρας του 15χρονου παραμένει εξοργισμένος για την αναίτια επίθεση που δέχθηκε ο γιος του και ο φίλος του, στα καλά καθούμενα.

Όπως λέει στο thestival.gr, θέλει να τους κυνηγήσει και να τους πιάσει ο ίδιος. «Καλύτερα για τους ίδιους να τους βρει η αστυνομία, παρά εγώ. Δεν έχω πειράξει ούτε κουνούπι στη ζωή μου. Μη τους βρω πρώτος, θα είναι πολύ άτυχοι στη ζωή τους. Θέλω να τους κυνηγήσω και να τους πιάσω. Και στην Αστυνομία αυτό θα πω. Όποιος προλάβει από τους δύο μας να τους πιάσει πρώτος. Δεν θα το αφήσω έτσι. Αυτοί οι δύο πρέπει να τιμωρηθούν, να καταλάβουν τι εστί ποινή».

Ο πατέρας του ανήλικου αγοριού προτίθεται να κινηθεί νομικά.

Την Τετάρτη θα υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων για το περιστατικό ενώ οι αρμόδιες αρχές θα καλέσουν τον 15χρονο για κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό θα διερευνήσει η υποδιεύθυνση κρατικής ασφάλειας, η οποία ασχολείται με τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ