Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε σε σχολικό λεωφορείο - Ασφαλή τα παιδιά

Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε σε σχολικό λεωφορείο - Ασφαλή τα παιδιά

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης, λίγο μετά τις 08.00, σε σχολικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη.

Eιδικότερα, η φωτιά στο σχολικό λεωφορείο ξέσπασε όταν το όχημα βρισκόταν στην περιφερειακή οδό με κατεύθυνση προς τα δυτικά, μετά τον κόμβο Κατσιμίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα μετέφερε παιδιά, που πήγαιναν στο σχολείο τους.

Κάτω από συνθήκες που μένουν αδιευκρίνιστες, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, αλλά ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. Ο οδηγός σταμάτησε έγκαιρα και το λεωφορείο εκκενώθηκε ταχύτατα. Τα παιδιά και οι συνοδοί βγήκαν με ασφάλεια και παρέμειναν σε απόσταση ασφαλείας. Πολύ γρήγορα ξεκίνησε στο σημείο η επιχείρηση κατάσβεσης.

gr times 21
Όλα δείχνουν πως η φωτιά στο σχολικό λεωφορείο προκλήθηκε από μηχανική βλάβη. Ο οδηγός κατάλαβε τι επρόκειτο να συμβεί όταν είδε να βγαίνουν οι πρώτοι καπνοί. Η δική του αντίδραση ήταν αυτή που ουσιαστικά αποσόβησε τα χειρότερα. Χωρίς να χάσει χρόνο, άναψε τα alarm και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Τα παιδιά ξεκίνησαν να κατεβαίνουν και έτσι, όταν το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, ευτυχώς δεν υπήρχε κανένα άτομο μέσα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο οδηγός του μικρού λεωφορείου δήλωσε: «Αρχισε να καπνίζει το αυτοκίνητο, το είδα από τους καθρέφτες, μου κόρναραν και άλλα αυτοκίνητα. Οδηγήσαμε τα παιδάκια λίγο πιο μακριά και μετά έπιασε φωτιά».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το λεωφορείο ανήκει σε ιδιωτικό σχολείο και πως τα παιδιά έχουν βγει και έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο. Στην επιχείρηση κατάσβεσης παίρνουν μέρος οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα. Στο σημείο βρίσκονται και περιπολικά της Αστυνομίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS