Θεσσαλονίκη: Ανελέητο bullying και άγριο ξύλο σε ανήλικη από συμμαθήτριές της - Μήνυση από τους γονείς της 15χρονης

Θεσσαλονίκη: Ανελέητο bullying και άγριο ξύλο σε ανήλικη από συμμαθήτριές της - Μήνυση από τους γονείς της 15χρονης

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες και τα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως από την υπόθεση ξυλοδαρμού μίας 15χρονης μαθήτριας στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη από συνομήλικους της.

Μάλιστα αφού την ξυλοκόπησαν στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο στο TikTok. Tο βίντεο ντοκουμέντο, είναι σοκαριστικό και δείχνει τη 15χρονη να αρπάζει και με τα δύο της χέρια το κορίτσι από τα μαλλιά.

Εκείνη πέφτει στο πεζοδρόμιο με τα γόνατα, όσο δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με την καταγγελία, η ομάδα των ανήλικων κοριτσιών μετέφερε τη 15χρονη από την πιτσαρία σε άλλο σημείο και ένα από τα κορίτσια τη χτυπούσε στο κεφάλι.

Τα δύο κορίτσια, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από διαφορετικά σχολεία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Μία παρέα κοριτσιών, έβγαλε τη 15χρονη έξω από την πιτσαρία και την οδήγησαν σε άλλο σημείο. Μία από αυτές άρχισε να τη χτυπάει, όσο οι υπόλοιπες τραβούσαν βίντεο που αργότερα ανέβηκε στο TikTok.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού καταγγέλλει πως δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί της δέχεται επίθεση. Κάνει λόγο για βρισιές, χτυπήματα μέχρι και κάψιμο των μαλλιών της.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα της 15χρονης, η κόρη της έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού δύο φορές και πέφτει διαρκώς θύμα bullying από συγκεκριμένους μαθητές του σχολείου. Μάλιστα, το έχει καταγγείλει στη διεύθυνση του σχολείου και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση χωρίς να ανταποκριθεί κάνεις.

Όπως είπε η ανήλικη στους γονείς της, ομάδα περίπου 10 κοριτσιών, την τράβηξε έξω από πιτσαρία της περιοχής, την οδήγησε σε κοντινό σημείο όπου έγινε η επίθεση. Η μητέρα του θύματος καταγγέλλει πως δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί της δέχεται επίθεση. Άλλη κοπέλα της παρέας, της είχε επιτεθεί πριν από δύο μήνες, ωστόσο από το σχολείο έγινε μόνο μία επίπληξη.

Οι καλές επιδόσεις στο σχολείο και η καλή ανατροφή του παιδιού ενοχλούσαν, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Οι γονείς της 15χρονης θα υποβάλουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ