Θεσσαλονίκη: 18χρονη κατήγγειλε βιασμό σε χριστουγεννιάτικο πάρτι

Θεσσαλονίκη: 18χρονη κατήγγειλε βιασμό σε χριστουγεννιάτικο πάρτι

Άλλη μία περίπτωση καταγγελίας βιασμού ήρθε στο φως στη Θεσσαλονίκη.


Μία 18χρονη κοπέλα, κατήγγειλε ότι βιάστηκε από συνομήλικό της στο σπίτι του, σε χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσε ο 17χρονος στο σπίτι του στην περιοχή της Σουρωτής στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Ο 17χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, τη Δευτέρα το απόγευμα, η νεαρή κοπέλα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ανωτέρω, σύμφωνα με την οποία, ξημερώματα της ίδιας ημέρας ευρισκόμενη στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θέρμης, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, δίχως την συναίνεση της.

Ο εισαγγελέας παρέμπεψε τον 17χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, σε ανακριτή, απ’ όπου πήρε προθεσμία και παραμένει υπό κράτηση.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό σε βάρος του 17χρονου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ