Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: «Φρούριο» το Τατόι σήμερα για το τρισάγιο για τα εννιάμερα

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: «Φρούριο» το Τατόι σήμερα για το τρισάγιο για τα εννιάμερα

Σήμερα θα τελεστεί το τρισάγιο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, καθώς συμπληρώνονται εννέα ημέρες από τον θάνατό του.

Στην Ελλάδα παραμένει η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Χθες Τετάρτη, η σύζυγος, Άννα Μαρία, καθώς, τα πέντε παιδιά και τα εγγόνια τού, γευμάτισαν το μεσημέρι στην Αθηναϊκή Λέσχη.

Η οικογένεια θα παραστεί στο Τατόι, όπου την περασμένη Δευτέρα κηδεύτηκε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, για να τιμήσουν τη μνήμη του πατέρα τους.

Αρκετοί βρέθηκαν χθες στο Τατόι επιχειρώντας να φτάσουν με τα πόδια στον λοφίσκο Παλαιόκαστρο, όπου βρίσκονται οι βασιλικοί τάφοι, γεγονός που μαρτυρούν και τα δεκάδες στεφάνια που έχουν κατακλύσει τον τάφο του τέως βασιλιά.

Πάνω στο μνήμα του Κωνσταντίνου τοποθετήθηκαν στη σειρά όλα τα στεφάνια με τα ονόματα των παιδιών και της συζύγου του, Άννας Μαρίας, σαν μια ύστατη «αγκαλιά».

 «Φρούριο» το Τατόι για τα εννιάμερα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα επιτραπεί η πρόσβαση στους πολίτες που ίσως θελήσουν να παραστούν στην επιμνημόσυνη δέηση για τον τέως βασιλιά την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

«Φρούριο» παραμένει το Τατόι με περιπολικά να βρίσκονται συνεχώς στο σημείο για να περιφρουρούν τόσο τους βασιλικούς τάφους όσο και τα ανάκτορα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ