Τέμπη: Σταμάτησαν οι έρευνες λόγω σκότους -Συνεχίζονται αύριο στις 07:30

Τέμπη: Σταμάτησαν οι έρευνες λόγω σκότους -Συνεχίζονται αύριο στις 07:30

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων στα Τέμπη σταμάτησαν πριν από λίγο λόγω σκότους.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η προσπάθεια των πυροσβεστών και των δυνάμεων του ΕΚΑΒ και των ΕΚΑΜ, για να ανασύρουν εγκλωβισμένους που παραμένουν κάτω από τα συντρίμμια των δύο τρένων, θα συνεχιστεί στις 07.30 με το πρώτο φως του ήλιου.

Να τονιστεί πως στο σημείο του δυστυχήματος δύο γερανοί από το πρωί ανασηκώνουν κομμάτια από τα επιβατικά βαγόνια που έχουν συνθλιβεί από την τρομακτική σύγκρουση και έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών. Στο σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας εξακολουθούν να βρίσκονται πολλά ασθενοφόρα και κυρίως πυροσβεστικά οχήματα, μαζί με δυνάμεις του ΕΚΑΒ και δύο ομάδες ΕΚΑΜ από τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη.

Οι ειδικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ με κοπτικά εργαλεία και χρησιμοποιώντας φιάλες οξυγόνου συνεχίζουν να κόβουν λαμαρίνες από τα πρώτα βαγόνια ψάχνοντας για ανθρώπους.

Στην περιοχή η οσμή του καμένου κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα αφού μετά τη μετωπική σύγκρουση της επιβατικής αμαξοστοιχίας με την εμπορική, άρπαξαν φωτιά τα τρία πρώτα βαγόνια του επιβατικού τρένου.

Όπως τονίζει η Κρατική τηλεόραση, αύριο θα συνεχιστούν οι έρευνες στο τρίτο βαγόνι.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ