Σύλληψη υποκινητή για τη φωτιά στο ΚΥΤ της Σάμου

Σύλληψη υποκινητή για τη φωτιά στο ΚΥΤ της Σάμου

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., ενώ αναζητεί έναν ακόμη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο εμπλέκονται στην πρόσφατη πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Σάμου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ήδη συνελήφθη ένας άντρας με την κατηγορία της υποκίνησης έκνομων ενεργειών στο ΚΥΤ. Για τον ίδιο λόγο ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας ακόμη.

Η αστυνομία διευκρινίζει ότι δεν έβαλαν αυτοί τη φωτιά, αλλά παρακίνησαν άλλους σε μη νόμιμες ενέργειες εντός και γύρω από το ΚΥΤ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, προχθές (Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020) στη Σάμο, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της διέγερσης στη διάπραξη εγκλημάτων, ενώ ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι εμπλεκόμενοι, χρησιμοποιώντας ηχητικά και γραπτά μηνύματα σε εφαρμογή κινητού τηλεφώνου και σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υποκινούσαν άλλους αλλοδαπούς στη διάπραξη έκνομων ενεργειών που σχετίζονται με την πρόσφατη πυρκαγιά πλησίον του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Σάμο.

Την προανάκριση και τις έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ