Τέσσερις συλλήψεις χούλιγκαν για την επίθεση με μαχαίρι στο Εφετείο -Πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο

Τέσσερις συλλήψεις χούλιγκαν για την επίθεση με μαχαίρι στο Εφετείο -Πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο

Συναγερμός σήμανε το πρωί (22/3) στις αστυνομικές αρχές, καθώς έξω από το Εφετείο Αθηνών μια ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε με μαχαίρια σε δύο άτομα.

To αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ραγκαβή και Λουκάρεως, όταν η ομάδα των οπαδών εντόπισε τα δύο άτομα που βρίσκονταν σε καφετέρια και άρχισε ξαφνικά να τα ξυλοκοπά. Κάποια στιγμή μάλιστα, όπως προαναφέρθηκε, ένας από τους οπαδούς έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον έναν στον μηρό.

Σημειώνεται ότι την ώρα του αιματηρού περιστατικού θα ξεκινούσε δίκη στο Εφετείο για οπαδικά κίνητρα, η οποία, όπως έγινε γνωστό, δεν ξεκίνησε ποτέ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η δίκη δεν είχε καμία σχέση με το επεισόδιο.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και διέλυσαν τους επιτιθέμενους κάνοντας χρήση χημικών. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, δίχως να διατρέχει κάποιον κίνδυνο η υγεία του.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση

«Ο άνθρωπος είχε μαχαιρωθεί και δεν το είχε καταλάβει από το σοκ και το ξύλο. Ξαφνικά βλέπουμε να ρέει και να γίνεται μια λίμνη αίματος. Εκείνη τη στιγμή απλώς έτρεξα να ρίξω μια ματιά. Ήρθε και ο δικηγόρος τους και απ' ό,τι κατάλαβα και είδα το τραύμα ήταν στον μηρό. Στην πίσω μεριά. Άρα, εκεί δεν υπάρχει σε εισαγωγικά αρτηρία. Βέβαια, το αίμα έρρεε, πήραμε ένα μαντήλι και μια ζώνη από μια γιαγιά και του δέσαμε το πόδι», είπε αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το Εφετείο.

Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι

Όπως έγραψε νωρίτερα το iefimerida.gr για το επεισόδιο προσήχθησαν αρχικά τέσσερα άτομα, οι προσαγωγές των οποίων λίγο αργότερα μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για χούλιγκαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο

Σήμερα (22-3-2023) και ώρα 11:00 κατά την εξέλιξη εκδίκασης ποινικής υπόθεσης με οπαδικό υπόβαθρο στο Εφετείο, ομάδα περίπου 20 ατόμων κινούμενη σε παρακείμενη οδό, επιτέθηκε σε βάρος δύο ατόμων, τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο έναν εξ’ αυτών.

Οι δυνάμεις αποκατάστασης τάξης που λάμβαναν μέτρα εξωτερικά του Εφετείου προέβησαν σε χρήση των αναγκαίων δημόσιων ειδών και τα άτομα διέφυγαν προς διάφορες κατευθύνσεις.

Οι ανωτέρω αστυνομικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε σε παρακείμενη οδό από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Κατά τον έλεγχο εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα.

Ανωτέρω οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην ανωτέρω επίθεση και συνελήφθησαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS