Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων στα σχολικά λεωφορεία

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων στα σχολικά λεωφορεία

Ελέγχους σε σχολικά λεωφορεία, πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί, ειδικά κλιμάκια της Τροχαίας σε όλη την Αττική, στο πλαίσιο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Σημειώνεται ότι εκτός από τον καθιερωμένο έλεγχο, που γίνεται κάθε χρόνο κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, για τα απαραίτητα έγγραφα και την κατάσταση των ελαστικών του λεωφορείου, τα στελέχη της Τροχαίας, ελέγχουν αν φορούν όλοι επιβάτες μάσκα, αν διατηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των παιδιών και σε τι βαθμό είναι γεμάτο το λεωφορείο. Η εποχή του κορωνοϊού θεμελιώνει νέα δεδομένα και καταστάσεις.

Επίσης, 78 παραβάσεις βεβαίωσε στην Αττική η Τροχαία κατά τους 439 ελέγχους που πραγματοποίησε σε σχολικά λεωφορεία, την πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα, από τις παραβάσεις στα σχολικά λεωφορεία οι 47 σχετίζονται με τον ταχογράφο του οχήματος, 15 για ανασφάλιστα οχήματα, 4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 3 για μη αναγραφή ορίων ταχύτητας, 3 για έλλειψη φαρμακείου, 2 για φθαρμένα ελαστικά, 2 για έλλειψη πυροσβεστήρα, 1 για παραβίαση ορίου ταχύτητας και 1 για στέρηση πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS