Στον ανακριτή οδηγείται ο 36χρονος για τον βιασμό του 15χρονου γιου της συντρόφου του στη Δράμα

Στον ανακριτή οδηγείται ο 36χρονος για τον βιασμό του 15χρονου γιου της συντρόφου του στη Δράμα

Ενώπιον της ανακρίτριας Δράμας θα οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα (2/1) ο 36χρονος, που φέρεται να βίαζε επί ενάμιση χρόνο τον 15χρονο σήμερα γιο της συντρόφου του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, το δράμα που βίωνε ο 15χρονος, αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία ενός άλλου 15χρονου, φίλου του θύματος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο σπίτι του τη βραδιά των Χριστουγέννων.

Το χρονικό της καταγγελίας

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Δράμας η καταγγελία του ότι ότι 36χρονος βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον 15χρονο γιο της συντρόφου του, ενώ επιχείρησε να ασελγήσει και σε 16χρονο φίλο του. Το παιδί είπε στην αστυνομία πως ο άνδρας προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά την ώρα που κοιμόταν.

Η απόπειρα έγινε στην πόλη της Δράμας το βράδυ της Κυριακής των Χριστουγέννων, όταν το 16χρονο παιδί πέρασε τη νύχτα στο σπίτι του συμμαθητή του. Όπως είπε ο 16χρονος στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της βραδιάς κι ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του 15χρονου φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά. Ο 16χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και ο 15χρονος φίλος του, και έτσι αποκαλύφθηκε η σοκαριστική υπόθεση.

«Με αυτή την οικογένεια κάναμε πάρα πολύ παρέα. Ήταν η πρώτη φορά που κοιμήθηκε σπίτι τους. Η φίλη μου τους έβαλε να κοιμηθούνε το γιο μου με αυτόν, γιατί δεν είχε πολλά κρεβάτια. Πήγαν, κοιμηθήκανε μαζί και τότε άρχισε ο κύριος να ασελγεί στο γιο μου», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του 16χρονου στην ΕΡΤ.

Ο 16χρονος είπε στη μητέρα του ότι το μαρτύριο διήρκεσε περίπου 3,5 ώρες και ότι όλα τελείωσαν όταν τελικά κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να φωνάξει δυνατά βοήθεια. Τότε ήταν που αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν το μόνο θύμα στο συγκεκριμένο σπίτι. «Σηκώθηκε ο γιος μου πάνω και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Τότε το παιδάκι το άλλο είπε ότι πείραζε και αυτόν. Εμένα μου το έχει κάνει πολλές φορές για τουλάχιστον ένα χρόνο, είπε. Αρχικά προσπάθησαν να πείσουν τα παιδιά να μη μιλήσουν. Εγώ ήξερα ότι ο 15χρονος κάτι είχε, ήθελε εδώ και καιρό να μου εξομολογηθεί κάτι», αποκάλυψε η μητέρα του 16χρονου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS