Σοκ στον Τύρναβο: Πυροβολισμοί σε οικισμό Ρομά με 7 τραυματίες μετά από τσακωμό για τις εκλογές

Σοκ στον Τύρναβο: Πυροβολισμοί σε οικισμό Ρομά με 7 τραυματίες μετά από τσακωμό για τις εκλογές

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Τύρναβο, καθώς πυροβολισμοί έπεσαν σε οικισμό Ρομά. Μάλιστα, τραυματίστηκε ένας 16χρονος που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Τύρναβος: Τι συνέβη

Ειδικότερα, οι πυροβολισμοί σε οικισμό Ρομά στον Τύρναβο άφησαν πίσω 7 τραυματίες, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Κάτω από συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, όπως σημειώνει σήμερα η εφημερίδα «Ελευθερία» στις 09:30 χθες το πρωί στον οικισμό των Ρομά μετά από λογομαχία των δύο πλευρών ακολούθησαν πυροβολισμοί με κυνηγετικά όπλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά επτά Ρομά, μέλη και των δύο οικογενειών.

Μεταξύ των τραυματιών περιλαμβάνονται και δύο ανήλικοι, ενώ και οι επτά τραυματίστηκαν ελαφρά, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. Δύο από αυτούς, ένας 23χρονος και ένας 69χρονος, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφυγαν, με αποτέλεσμα να αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι υπόλοιποι πέντε 14, 16, 39, 46 και 49 ετών διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών συνελήφθησαν στη συνέχεια ως δράστες του επεισοδίου.

Ελεύθερος αφέθηκε μόνο ο 16χρονος, καθώς κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του σε ειδικό οφθαλμολογικό κέντρο εκτός Λάρισας, προκειμένου άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Κι αυτό επειδή η θέση στην οποία «σφηνώθηκε» ένα από τα σκάγια στο μάτι του χρειάζεται εξειδικευμένη επέμβαση, προκειμένου ο 16χρονος να μην απωλέσει την όρασή του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ