Σοκ στο Αγρίνιο: 15χρονη ξυλοκόπησε άγρια και έστειλε στο νοσοκομείο τη 17χρονη αδελφή της

Σοκ στο Αγρίνιο: 15χρονη ξυλοκόπησε άγρια και έστειλε στο νοσοκομείο τη 17χρονη αδελφή της

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία στο Αγρίνιο, η είδηση για ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με μία 17χρονη να ξυλοκοπείται άγρια από τη 15χρονη αδελφή της και να οδηγείται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το tempo24.news, το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, 18/04, όταν οι δύο αδελφές ξεκίνησαν να τσακώνονται για άγνωστη αιτία.

Στη διάρκεια του καβγά, η 15χρονη επιτέθηκε στη 17χρονη με γροθιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα, με το κορίτσι να χάνει κάποια στιγμή τις αισθήσεις του από τη βιαιότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αγρίνιο: Συνελήφθη η 15χρονη για τον ξυλοδαρμό της αδελφής της

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι Αρχές, με αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες στη 15χρονη δράστιδα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.

Με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, η 15χρονη αφέθηκε ελεύθερη, και τα δύο κορίτσια παρελήφθησαν από την μητέρα τους.

Υπενθυμίζεται ότι, προ ολίγων ημερών, ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας είχε καταγραφεί στο Αγρίνιο, με θύμα μια 19χρονη, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα της, με τη νεαρή κοπέλα να ειδοποιεί την αστυνομία που επενέβη και πέρασε χειροπέδες στον 42χρονο άνδρα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ