Σοκ στην Κω: Μαθητής λυκείου στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία έπειτα από επίθεση συμμαθητών του

Σοκ στην Κω: Μαθητής λυκείου στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία έπειτα από επίθεση συμμαθητών του

Ο διευθυντής του λυκείου ανέφερε πως ο φερόμενος ως δράστης ενεπλάκη και σε άλλα περιστατικά παρόμοιας φύσης στο παρελθόν.


Δίχως τέλος είναι τα περιστατικά bullying στα σχολεία ανά τη χώρα, καθώς όπως γίνεται γνωστό ένας μαθητής στο Λύκειο Αντιμάχειας της Κω μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε.

Τι αναφέρουν τοπικές Αρχές και μέσα

Για το σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας είναι ενήμερες και οι αστυνομικές Αρχές στην Κω, στις οποίες προσέφυγαν οι γονείς του μαθητή. Το παιδί που κατηγορείται για bullying φέρεται να έχει προκαλέσει αρκετές φορές προβλήματα, κατηγορία ωστόσο που -σύμφωνα με το «Βήμα της Κω»- διαψεύσθηκε από το Διευθυντή του σχολείου και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κω» που επικαλείται το περιστατικό, οι γονείς αναφέρουν ότι ο «δράστης» του συγκεκριμένου περιστατικού, δημιουργεί συχνά προβλήματα στο σχολείο, με αποτέλεσμα να φοβούνται τα παιδιά να πάνε στο σχολείο, αλλά και οι ίδιοι να ανησυχούν μήπως συμβεί κάτι σοβαρότερο.

Ο διευθυντής του λυκείου ανέφερε πως ο φερόμενος ως δράστης ενεπλάκη και σε άλλα περιστατικά παρόμοιας φύσης στο παρελθόν, ενώ το περιβάλλον του παιδιού - που κατηγορείται ότι προκάλεσε το επεισόδιο- , κάνει λόγο για ένα παιδί ήσυχο που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

Σύμφωνα με το άνωθεν ενημερωτικό μέσο, το παιδί που φέρεται να έπεσε από τον συμμαθητή του, μπήκε στη μέση για να σταματήσει έναν καβγά που είχε προηγηθεί ανάμεσα στο παιδί που χτύπησε (και έπαθε αμνησία) και σε έναν μικρότερο μαθητή. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι προσπάθησε να σταματή,σει τον καβγά και να προστατεύσει το μικρότερο μαθητή και όταν είδε ότι ο άλλος μαθητής ερχόταν προς τα πάνω του φοβήθηκε και τον χτύπησε μία φορά για να αμυνθεί, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει. Αμέσως μετά, πήγε στον Διευθυντή και του είπε όλα όσα έγιναν.

Τέλος, γίνεται λόγος και για μάρτυρες του περιστατικού, προκειμένου να επιβεβαιωθούν τα όσα καταγγέλει το παιδί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS