Σοκ στην Ημαθία: 13χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονο επί 8 μήνες

Σοκ στην Ημαθία: 13χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονο επί 8 μήνες

«Παγωμένοι» είναι από το σοκαριστικό γεγονός που έλαβε χώρα σε κωμόπολη της Ημαθίας οι κάτοικοί της, έπειτα από την καταγγελία 12χρονου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit, ένας 12χρονος κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι ένας 13χρονος τον βίαζε από τον Αύγουστο του 2022. Στο άκουσμα της είδησης, ακόμη κι οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν τόσο που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους, όταν το παιδί, συνοδεία των γονέων του ήρθε να κάνει την καταγγελία.

Ο 12χρονος συνοδευόμενος από την 33χρονη μητέρα του, μιλώντας στους αστυνομικούς ανάφερε ότι ένας 13χρονος με απειλές και με τη χρήση σωματικής βίας (γροθιές και κλοτσιές) τον εξανάγκαζε από την 1η Αυγούστου του 2022 έως και τις 8 Μαρτίου του 2022 σε παρά φύση συνουσία.

Οι αστυνομικοί μετά τις καταγγελίες σχημάτισαν δικογραφία για βιασμό κατ'εξακολούθηση, ενώ παραγγέλθηκε και εξέταση από την ιατροδικαστική υπηρεσία. Μετά την διενέργεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία ότι ο 12χρονος φέρει ίχνη παρά φύσης ασέλγειας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ