Σοκ-Πετρούπολη: Νηπιαγωγός κακοποιησε 4χρονο – Αρνείται τις κατηγορίες

Σοκ-Πετρούπολη: Νηπιαγωγός κακοποιησε 4χρονο – Αρνείται τις κατηγορίες

Ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής βρέθηκε ο νηπιαγωγός ο οποίος κατηγορείται πως παρενόχλησε ένα τετράχρονο αγόρι στην Πετρούπολη. Ο ίδιος δήλωσε πως «Δεν έγινε τίποτα. Δεν έκανα τίποτα στο παιδί».

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με την μαρτυρία του παιδιού στον πατέρα του φέρεται να κακοποίησε το παιδί μέσα στις τουαλέτες του σχολικού συγκροτήματος!

«Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δεν ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη, λέει στη γυναίκα μου, ''Μαμά, πήγα στο μπάνιο''. ''…, εσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο''. ''Με πήγε ο κύριος …, μαμά''», δήλωσε ο πατέρας του 4χρονου, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο Mega.

«''Ο κύριος …;''… κι εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε. Λέει: ''Με πήγε ο κύριος …, μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου … το …, κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του… κι άρχισε να μου κάνει'' λέει, ''διάφορα … στο … μου''», εξήγησε ο πατέρας του 4χρονου.

Ο ανήλικος εξετάστηκε ιατροδικαστικά στη μονάδα φροντίδας για την ασφάλεια των παιδιών στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, έγινε και λήψη γενετικού υλικού από τις επίμαχες περιοχές, ενώ παραδόθηκε και το εσώρουχο που φορούσε όταν ο νηπιαγωγός φέρεται να τον κακοποίησε σεξουαλικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ