Σοφία Πολυζωγοπούλου: Υπέβαλε μήνυση στον Απόστολο Λύτρα και στην πρώην σύζυγό του – Δέχθηκε απειλητικό μήνυμα

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Υπέβαλε μήνυση στον Απόστολο Λύτρα και στην πρώην σύζυγό του – Δέχθηκε απειλητικό μήνυμα

Μήνυση κατά του Απόστολου Λύτρα και της πρώην συζύγου του φέρεται να υπέβαλε η 37χρονη Σοφία Πολυζωγοπούλου, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον γνωστό ποινικολόγο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετέβη μαζί με την κόρη του και έναν δικηγόρο στο σπίτι που διαμένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου, προκειμένου να πάρει κάποια ρούχα του.

Ωστόσο, αυτό το γεγονός, αιφνιδίασε και αναστάτωσε την 37χρονη και πάτησε το κουμπί πανικού, θεωρώντας πως έξω από την οικία βρισκόταν ο γνωστός ποινικολόγος. Μάλιστα, είχε λιποθυμικό επεισόδιο και εκλήθη στο σημείο το ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως μετέδωσε το OPEN, η Σοφία Πολυζωγοπούλου φέρεται να υπέβαλε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα και του δικηγόρου που την συνόδευσε στο σπίτι, για αυτοδικία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία και απειλή.

Παράλληλα, η 37χρονη υπέβαλε μήνυση και στον Απόστολο Λύτρα για παράβαση δικαστικής απόφασης, καθώς όπως υποστηρίζει, σύμφωνα με το OPEN, φέρεται να της έστειλε απειλητικό μήνυμα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ