Απέραντος «σκουπιδότοπος» η πλατεία Βαρνάβα μετά τα κορωνοπάρτι -Αντιδρούν οι κάτοικοι [εικόνα]

Απέραντος «σκουπιδότοπος» η πλατεία Βαρνάβα μετά τα κορωνοπάρτι -Αντιδρούν οι κάτοικοι [εικόνα]

Μουσικές, take away ποτά και έντονος συνωστισμός. Αυτή ήταν η εικόνα που επικρατούσε τις βραδινές ώρες το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, με τους κατοίκους να προχωρούν σε καθημερινές εκκλήσεις για τα κορωνοπάρτι που διοργανώνονται εν μέσω πανδημίας.

Η εν λόγω πλατεία και προ πανδημίας αποτελούσε σημείο συνάντησης για πολλούς νέους της Αθήνας με αποτέλεσμα ανέκαθεν η κινητικότητα να ήταν μεγάλη. Τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας και η απαγόρευση κυκλοφορίας είχαν περιορίσει αισθητά τις συγκεντρώσεις, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες πλήθος κόσμου άρχισε να συνωστίζεται και πάλι στην πλατεία δίχως να κρατά αποστάσεις, ενώ πολλοί δεν φορούν και μάσκες.

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία που ανέβασε χρήστης του Facebook στον προσωπικό του λογαριασμό, η εικόνα της πλατείας Βαρνάβα στο Παγκράτι την Κυριακή το πρωί θύμιζε «βομβαρδισμένο τοπίο». Πλαστικά ποτήρια , αποτσίγαρα, κουτάκια μπύρας είναι μερικά από τα σκουπίδια που βρέθηκαν στο έδαφος, αφού οι κάδοι απορριμμάτων είχαν γεμίσει.

Η ανάρτηση από την πλατεία Βαρνάβα
Όπως ήταν φυσικό αυτή η εικόνα από την πλατεία του Παγκρατίου προκάλεσε τις αντιδράσεις αρκετών κατοίκων της περιοχής.
plateia barnava koronoparti 2

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ