Σέρρες: Νεκρός από κορωνοϊό 45χρονος καθηγητής -Ήταν αρνητής, είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί

Σέρρες: Νεκρός από κορωνοϊό 45χρονος καθηγητής -Ήταν αρνητής, είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί

Αρνητής του κορωνοϊού και του εμβολιασμού, ο οποίος είχε υπογράψει, μαζί με τη σύζυγό του, να μη διασωληνωθεί, έχασε τη μάχη με τον ιό στο νοσοκομείο Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thesstoday, πρόκειται για τον υποδιευθυντή και καθηγητή Μουσικής Χρήστο Καραμάνη, με την τοπική κοινωνία των Σερρών, τους συναδέλφους και τους μαθητές του στο Μουσικό Σχολείο Σερρών να είναι συγκλονισμένοι.

Ο άτυχος 45χρονος, παντρεμένος και πατέρας τριών μικρών παιδιών, ο οποίος νοσηλευόταν τις 15 τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο Σερρών, κατέληξε την Τετάρτη το πρωί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο ίδιος δήλωνε αρνητής του εμβολιασμού και του ιού, έχοντας εκφράσει, μέσω των social media, τη δυσπιστία του απέναντι στην επικινδυνότητα του κορωνοϊού, τη χρήση μάσκας και το κλείσιμο των σχολείων, από την περίοδο της έναρξης της πανδημίας στην Ελλάδα, τον Απρίλιο του 2020.

karamanis facebook.jpg

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον σώσουμε»
Σημειώνεται πως την είδηση του θανάτου του 45χρονου καθηγητή στο Μουσικό Γυμνάσιο Σερρών, Χρήστου Καραμάνη, επιβεβαίωσε o γιατρός και υπεύθυνος Covid στο νοσοκομείο Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον σώσουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε» ανέφερε ο κ. Καλλινικίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο 45χρονος καθηγητής μουσικής είχε υπογράψει, μαζί με τη σύζυγό του, να μη διασωληνωθεί.


Κλειστό την Πέμπτη το Μουσικό Σχολείο Σερρών
Σε ένδειξη πένθους, δεν θα λειτουργήσει την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου το Μουσικό Σχολείο Σερρών.

«Με μεγάλη οδύνη, σας ενημερώνουμε για τον αδόκητο θάνατο του πολυαγαπημένου μας Υποδιευθυντή και επί χρόνια καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου μας, Χρήστου Καραμάνη. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απέραντη θλίψη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια, μετά από συνεννόηση με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών, η σχολική μας μονάδα θα παραμείνει αύριο, Πέμπτη 21-10-2021, κλειστή. Οι μαθητές θα παραμείνουν στα σπίτια τους», σύμφωνα με ανακοίνωση από τη διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών, Λίλα Σκέμπερη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS