Ρόδος: Το Λιμενικό καταδίωξε διακινητή - Έριξαν προειδοποιητικές βολές

Ρόδος: Το Λιμενικό καταδίωξε διακινητή - Έριξαν προειδοποιητικές βολές

Tις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης έπειτα από ενημέρωση στρατιωτικού παρατηρητηρίου, σκάφος του Λιμεναρχείου της Ρόδου εντόπισεταχύπλοο με ύποπτη κίνηση στη θαλάσσα περιοχή στα ανατολικά του νησιού το οποίο κινείτο με μεγάλη ταχύτητα εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων με κατεύθυνση προς τις τουρκικές ακτές.

O χειριστής του ταχύπλοου έκανε ελιγμούς διαφυγής και δεν ανταποκρίθηκε στα φωτεινά και ηχητικά σήματα του περιπολικού σκάφους.

Οι ελιγμοί που πραγματοποίησε το σκάφος ήταν επικίνδυνοι για την ασφάλεια των δύο σκαφών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη με τους Λιμενικούς να ρίχνουν προειδοποιητικές βολές σε ασφαλή σημεία για την ανθρώπινη ακεραιότητα του ταχυπλόου. Εν τέλει, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαντον 23χρoνο χειριστή.

Στη στεριά και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Αφάντου εντοπίστηκαν από Λιμενικούς εννέα αλλοδαποί, όλοι καλά στην υγεία τους, οι οποίοι φέρεται να αποβιβάστηκαν από το ταχύπλοο νωρίτερα. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο της Ρόδου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ