Τραγωδία στην Κηφισιά: Νεκρός ο 43χρονος υπάλληλος της εταιρείας φυσικού αερίου

Τραγωδία στην Κηφισιά: Νεκρός ο 43χρονος υπάλληλος της εταιρείας φυσικού αερίου

Τι είπε ο δράστης στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η ασύλληπτη επίθεση με όπλο που πραγματοποίησε ένας 40χρονος το πρωί στη λεωφόρο Τατοϊού, στην Κηφισιά, εναντίον δύο υπαλλήλων καταστήματος εταιρείας φυσικού αερίου.

Ο ένας από τα δύο θύματα, γεννημένος το 1978, είχε δεχθεί σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ όμως δεν τα κατάφερε. Ο δεύτερος υπάλληλος νοσηλεύεται και αυτός στο νοσοκομείο με τραύματα στην πλάτη.

Οι δυο υπάλληλοι δέχθηκαν επίθεση από τον δράστη ο οποίος μένει σε κοντινή απόσταση. Ο άνδρας πήρε το όπλο από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 30 με 40 μέτρα και πυροβόλησε τουλάχιστον 5 φορές τους άτυχους άνδρες.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του για να ξαναγεμίσει και να πυροβολήσει ξανά. Την ώρα που επέστρεφε στους δυο άνδρες έφτασε η αστυνομία και άρχισε να τρέχει προς το σπίτι του, αφήνοντας το πιστόλι στην πυλωτή. Οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψή του.

Οταν τον έπιασαν φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!»

Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Ο δεύτεροςυπάλληλος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγία Όλγα με τραύμα στην πλάτη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS