Πυροβολισμοί στους Αμπελόκηπους: Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει τη σύνδεση με οπαδική βία -Χειρουργήθηκε ο 32χρονος ομογενής

Πυροβολισμοί στους Αμπελόκηπους: Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει τη σύνδεση με οπαδική βία -Χειρουργήθηκε ο 32χρονος ομογενής

Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν με τους πυροβολισμούς σήμερα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στους Αμπελόκηπους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 32χρονου ομογενούς από τη Ρωσία.

Οι πρώτες πληροφορίες από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο ομογενής έχει διαφύγει τον κίνδυνο και είναι σεσημασμένος από τις Αρχές. Κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει για ναρκωτικά και εξύβριση, ενώ έχει εμπλακεί και σε οπαδικά επεισόδια. Επίσης, να σημειωθεί ότι ο τραυματίας είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό.
Ο 32χρονος περπατούσε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όταν τον περικύκλωσαν 6-7 άτομα και τον πυροβόλησαν αρκετές φορές. Τελικά, μία από αυτές τις σφαίρες τον χτύπησε στην πλάτη, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό. Αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και χειρουργήθηκε.

Από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται ότι εξετάζεται ως ένα πολύ σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα.

Αυτός που τον πυροβόλησε, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για ανάλογο περιστατικό. Παράλληλα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS