Ψευτογιατρός: Μορφή χιονοστιβάδας οι αποκαλύψεις - Τι σημείωνε στο ημερολόγιό του - Πληροφορίες για συμβολαιογραφικές πράξεις από δωρεές ασθενών

Ψευτογιατρός: Μορφή χιονοστιβάδας οι αποκαλύψεις - Τι σημείωνε στο ημερολόγιό του - Πληροφορίες για συμβολαιογραφικές πράξεις από δωρεές ασθενών

Η πρώτη δωρεά φέρεται να έχει γίνει το 2002


Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που αφορούν στον ψευτογιατρό, ο οποίος φέρεται να δρούσε για περισσότερα από 15 χρόνια εξαπατώντας και παρασύροντας ασθενείς με μοναδικό σκοπό το οικονομικό όφελος αδιαφορώντας για την κατάσταση της υγείας τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον 66χρονο μέχρι στιγμής από την εισαγγελία δεν έχει γίνει κάποια κίνηση προκειμένου να συλληφθεί, γεγονός που προκαλεί απορία.

Την ίδια ώρα όμως, κάθε μέρα νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του.

Ο ίδιος μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, κρατούσε ακόμα και ημερολόγιο και έγραφε σε κάποιο σημείο: «παρά το γεγονός ότι έχει καταλάβει ότι την κοροϊδεύω, εξακολουθεί να μου τα δίνει (σ.σ χρήματα).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το κτήμα που διαμένει ο ψευτογιατρός, πληροφορίες που κυκλοφορούν και ωστόσο δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, λένε ότι δεν έχει αγοραστεί από τον γιατρό αλλά έχει γίνει με συμβολαιογραφικές πράξεις από δωρεές ασθενών. Οι άνθρωποι όπως εξηγούν οι συμβολαιογράφοι, δεν είχαν χρήματα να δώσουν στον ψευτογιατρό, οπότε του μεταβίβαζαν κάποιο περιουσιακό στοιχείο.

Η πρώτη δωρεά φέρεται να έχει γίνει το 2002.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS