Πρωτοφανές περιστατικό: Πλήρωσε άστεγο για να εμβολιαστεί στη θέση του

Πρωτοφανές περιστατικό: Πλήρωσε άστεγο για να εμβολιαστεί στη θέση του

«Είχε έρθει με όλα τα στοιχεία του άλλου άντρα, αλλά δεν ήταν φυσιολογικός», αναφέρει η διοικήτρια του νοσοκομείου.


Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγ. Βαρβάρα», όταν ένας άστεγος πληρώθηκε για να εμβολιαστεί έναντι αυτού που του το ζήτησε!

Σύμφωνα με τις πληροροφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr, ένας άστεγος βρέθηκε στο εν λόγω νοσοκομείο, επιδεικνύοντας την ταυτότητα για να κάνει το εμβόλιο. Αυτό που προκάλεσε...εντύπωση ήταν ότι η ταυτότητα που προσκόμισε δεν ήταν δική του, αλλά εντέλει ενός Ρομά. Το προσωπικό του Νοσοκομείου Λοιμωδών κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.

Στο άνωθεν site μίλησε η διοικήτρια του Νοσοκομείου, Φωτεινή Βρύνα όπου και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Είχε έρθει με όλα τα στοιχεία του άλλου άντρα, αλλά δεν ήταν φυσιολογικός. Εμείς όταν έρχεται ο οποιοσδήποτε στο νοσοκομείο, κάνουμε πάντα τσεκάρισμα των στοιχείων. Εκείνος έδειχνε ότι δεν ήξερε κάποια πράγματα που τον ρωτούσαν οι συνάδελφοι».

Όπως γίνεται γνωστό, αυτή η υπόθεση έχει ρίζες από την πλατεία Ομονοίας, όπου περίπου στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης, ένας άνδρας Ρομά πλησίαζε έναν άστεγο τοξικοεξαρτημένο, όπου με άγνωστο μέχρι στιγμής αντάλλαγμα τον έπεισε να κάνει το εμβόλιο στη θέση ενός συγγενικού του προσώπου. Ο άστεγος συμφώνησε και μετέβη στο νοσοκομείο, όπου και τον αντιλήφθηκαν και κάλεσαν το 100 και την υπόθεση τώρα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας της Αγίας Βαρβάρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ