Λιανεμπόριο: Άνοιγμα στην Αχαΐα, click away στη Θεσσαλονίκη και κλειστά στην Κοζάνη
UPDATE:14:07

Λιανεμπόριο: Άνοιγμα στην Αχαΐα, click away στη Θεσσαλονίκη και κλειστά στην Κοζάνη

Ανοιγμα των καταστημάτων υπό όρους, εισηγούνται σύμφωνα με πληροφορίες οι λοιμωξιολόγοι.Συγκεκριμένα, οι λοιμωξιολόγοι εισηγούνται τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη να ανοίξουν με click away, στην Πάτρα με click away και click inside (όπως στην Αθήνα) και στην Κοζάνη να παραμείνουν κλειστά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα πολυκαταστήματα δεν θα ανοίξουν ούτε την επόμενη εβδομάδα, ενώ η Επιτροπή εισηγήθηκε επίσης να μην αρθεί η απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων τις καθημερινές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση είχε ζητήσει από την επιτροπή να προχωρήσει άμεσα στην εισήγησή της για το αν οι συνθήκες επιτρέπουν το άνοιγμα του λιανεμπορίου και στις τρεις προαναφερθείσες περιοχές, ξεκαθαρίζοντας ότι αν τα στοιχεία δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο, τότε η τελική απόφαση θα είναι σύμφωνη με αυτή των ειδικών.

Η επιτροπή θα αποφασίσει και η κυβέρνηση θα ακολουθήσει, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές

Κατόπιν και της σχετικής εισήγησης των λοιμωξιολόγων ανοίγει ο δρόμος για άνοιγμα του λιανεμπορίου, υπό όρους σε Θεσσαλονίκη και Αχαϊα.

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση θέλει το άνοιγμα των καταστημάτων
Εξάλλου χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ1, δήλωσε ότι επιθυμία της κυβέρνησης είναι από τη Δευτέρα να ανοίξουν τα καταστήματα και στις «κόκκινες περιοχές», τονίζοντας, όμως, ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την επιδημιολογική εικόνα και τις σχετικές εισηγήσεις των ειδικών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS