Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός γυναικοκτόνος: «Θόλωσα όταν μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ και την σκότωσα»

Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός γυναικοκτόνος: «Θόλωσα όταν μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ και την σκότωσα»

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά το πέρας της απολογίας του ο 22χρονος Πακιστανός

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε το έγκλημα και ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας, προσπάθησε όμως να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι το μοιραίο απόγευμα της 1ης Αυγούστου θόλωσε όταν το θύμα μίλησε άσχημα για το Μωάμεθ.

Φέρεται να υποστήριξε πως ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι και εκείνος ζητούσε από την κοπέλα να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του, ώστε να φύγουν και να παντρευτούν στην Ιταλία. «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδρά. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας όμως ότι δεν μπορεί να αντικρίσει τη μητέρα της Νικολέτας στα μάτια.

«Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχει μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ», φέρεται να είπε στην ανακρίτρια, ενώ πρόσθεσε ότι δεν ζήλευε τη φίλη του και πως μαζί με τη μητέρα της κοπέλας πλήρωνε μισό – μισό το ενοίκιο του διαμερίσματος στο Περιστέρι.

Σε ό,τι αφορά τα διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας που έχουν δηλωθεί για το πρόσωπό του στις αστυνομικές αρχές, ο 22χρονος προέβαλε τον ισχυρισμό ότι πρόκειται για λάθος των αστυνομικών την ώρα που τα σημείωναν και δεν οφείλονται σε δική του υπαιτιότητα.

Η απολογία του 22χρονου άρχισε με καθυστέρηση περίπου τριών ωρών. Ο συνήγορος υπεράσπισης που τον εκπροσωπούσε, λίγο πριν ο κατηγορούμενος εισέλθει στο ανακριτικό γραφείο, δήλωσε ότι παραιτείται. Χρειάστηκε να διοριστεί αυτεπάγγελτα από την ανακρίτρια νέος συνήγορος υπεράσπισης από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Έτσι, διορίστηκε μία γυναίκα δικηγόρος και μόλις έλαβε γνώση της δικογραφίας, ο νεαρός κατηγορούμενος άρχισε να δίνει τις εξηγήσεις του στην ανακρίτρια για τους λόγους που αφαίρεσε τη ζωή της φίλης του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS