Πήλιο: Μήνυση για αδιανόητο bullying σε μαθήτρια Γυμνασίου - Ζούσε καθημερινά ένα μαρτύριο

Πήλιο: Μήνυση για αδιανόητο bullying σε μαθήτρια Γυμνασίου - Ζούσε καθημερινά ένα μαρτύριο

Στα χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται πλέον η υπόθεση με το bullying σε μαθήτρια Γυμνασίου στο Πήλιο.

Οι γονείς της περιγράφουν τα σοκαριστικά γεγονότα και ζητούν από τον εισαγγελέα προστασία της κόρης τους.

Ειδικότερα, η ζωή του κοριτσιού, μέσα και έξω από το σχολείο που πήγαινε στο Πήλιο, ήταν μια καθημερινή κόλαση.

Το bullying που δεχόταν ήταν καθημερινό, με την 15χρονη μαθήτρια να μένει μόνη και απροστάτευτη. Οι καθηγητές λένε πως δεν είχαν καταλάβει την έκταση του προβλήματος.

Τα πάντα αποκαλύφθηκαν, όταν η μικρή πήγε σε νοσοκομείο με σπασμένο δάχτυλο

Αναγκάστηκε να μιλήσει και να περιγράψει τα όσα βίωνε καθημερινά. Οι γονείς της κατέθεσαν μήνυση και ζητούν να χυθεί άπλετο φως, για να μην βρεθεί κανένα άλλο παιδί, στη θέση που βρέθηκε η κόρη τους.

Μήνυση για εκφοβισμό, ξυλοδαρμό και απειλή σε βάρος ενός κοριτσιού 15 ετών από συμμαθητές της κατέθεσαν οι γονείς της. Οι γονείς της κοπέλας που ζει στην Αργαλαστή στο Πήλιο τόνισαν αυτό συμβαίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά μόλις πρόσφατα η κοπέλα παραδέχθηκε ότι δέχεται bullying.

Όπως επισήμανε ο πατέρας της, το τελευταίο περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, όταν συμμαθητής έσπασε το δάχτυλο της κόρης του στην προσπάθειά του να πάρει από το χέρι της έναν αναπτήρα και το κορίτσι πήγε στο Νοσοκομείο.

Ο πατέρας ζήτησε την προστασία του εισαγγελέα ενώ ενημερώθηκε και η διεύθυνση του σχολείου αλλά και η Δευτεροβάθμια Διεύθυνση, με τον προϊστάμενο Σωκράτη Σαβελίδη να επισκέπτεται το σχολείο για να δουν πως θα αντιμετωπιστεί το θέμα.

Στο γεγονός είχε αναφερθεί ο κ. Σαβελίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη bullying σε μαθητή Γυμνασίου στον Αλμυρό. Ο πατέρας του κοριτσιού ανέφερε ότι τρεις συμμαθητές του κοριτσιού το απειλούν με μαχαίρι και κατσαβίδι τόσο στο σχολείο όσο και εκτός, αλλά οι γονείς μόλις πρόσφατα το πληροφορήθηκαν.

«Το παιδί τα κρατούσε μυστικά και δεν μπορούσαμε να μάθουμε κάτι. Το βλέπαμε χτυπημένο και έλεγε ότι έπεσε ή ότι χτύπησε στο μπάσκετ. Πριν ένα μήνα ήρθε κουτσαίνοντας γιατί την σπρώξανε και χτύπησε στον αστράγαλο. Μόλις κατέβαινε από το λεωφορείο για να μπει στο σχολείο, την χτυπούσαν με μπουνιές στο κεφάλι.

Οι εκπαιδευτικοί φέτος είναι καινούργιοι σε σχέση με πέρσι. Δεν μας ενημέρωσαν ποτέ τι συνέβαινε. Εμάς μας είπανε μια φορά πως το παιδί είχε μια περίεργη συμπεριφορά και δεν είχε φιλίες. Μέχρι και θελήματα το βάζανε να κάνει. Τους αγόραζε πράγματα με δικά του χρήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Η διεύθυνση του σχολείου επιβεβαίωσε ότι το κορίτσι αντιμετώπιζε θέμα bullying από την αρχή της φοίτησής της στο Γυμνάσιο, ενώ τα τρία αγόρια είχαν πάρει διήμερη αποβολή σε ένα περιστατικό ξυλοδαρμού του κοριτσιού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ