Πετράλωνα: Ολόκληρη η κατάθεση της καθαρίστριας που βιάστηκε άγρια από 35χρονο -Ανατριχιαστικές στιγμές

Πετράλωνα: Ολόκληρη η κατάθεση της καθαρίστριας που βιάστηκε άγρια από 35χρονο -Ανατριχιαστικές στιγμές

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από την κατάθεση της 50χρονης καθαρίστριας που έπεσε θύμα βιασμού το Σάββατο σε πολυκατοικία όπου εργαζόταν στα Πετράλωνα.

Η άτυχη γυναίκα, από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα αποτρόπαια έζησε στα χέρια του βιαστή της.

Οπως αναφέρει η άτυχη γυναίκα, πήγε στην πολυκατοικία στις 8 το πρωί και ενώ περίμενε το ασανσέρ, κάποιος την άρπαξε από τον λαιμό και την παρέσυρε με τη βία στο διαμέρισμά του στο ισόγειο. Στη συνέχεια και αφού την έγδυσε και τη χτύπησε, τη βίασε επανειλημμένα.
Τα όσα περιγράφει είναι συγκλονιστικά.

Η κατάθεση της άτυχης γυναίκας
Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία επί της οδού Συμμαχίδων 11 στα Πετράλωνα. Σήμερα κατά την ώρα 8:00 πήγαινα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ, με τράβηξε από το λαιμό ένας άντρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι του στο ισόγειο. Αυτός ήθελε να κάνει σεξ. Με έπνιγε, μου έβαλε τα χέρια του στο λαιμό. Με είχε γυμνή όλη μέρα. Με πήγε στο δωμάτιό του και με βίασε... Το έκανε και στο μπάνιο. Με χτύπαγε στο πρόσωπο πολύ, με τα χέρια του. Με βίασε πολλές φορές... Δεν έβαλε προφυλακτικό.

Κάποια στιγμή γύρω στις 5 το απόγευμα αυτός πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό. Πρόσεξα ότι στην πόρτα ήταν το κλειδί. Εγώ το άνοιξα και πήγα σε ένα μπαλκόνι που βλέπει στον ακάλυπτο. Αρχισα να φωνάζω. Κατάφερα και πήγα στο διπλανό σπίτι και ξέφυγα. Μετά ήρθα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Τον άντρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχαμε μιλήσει άλλη φορά, ούτε μαλώσαμε.

Είμαι 27 χρόνια στην Ελλάδα και καταλαβαίνω τα ελληνικά. Θέλω να τιμωρηθεί ο άντρας. Θα σας μιλήσω και άλλη φορά, όταν βγω από το νοσοκομείο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα, είμαι ταραγμένη. Θα ήθελα να εξεταστώ από ιατροδικαστή. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο.

Οταν η γυναίκα κατάφερε να αποδράσει από το σπίτι της φρίκης, ο βιαστής εξαφανίστηκε και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS