Θάνατοι τριών παιδιών στην Πάτρα: Το Ανθρωποκτονιών επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» - Πήραν καταθέσεις από το προσωπικό

Θάνατοι τριών παιδιών στην Πάτρα: Το Ανθρωποκτονιών επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» - Πήραν καταθέσεις από το προσωπικό

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις, όπως όλα δείχνουν, το επόμενο διάστημα για την υπόθεση – θρίλερ των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Υπενθυμίζεται ότι στο ογκολογικό τμήμα «Ελπίδα» του νοσοκομείου είχε πέσει ανεξήγητα, τον Απρίλιο του 2019, η αυλαία της σύντομης ζωής για τη Μαλένα Δασκαλάκη, που ήταν τότε 3,5 ετών, ενώ στο Παίδων έφυγε από τη ζωή και η εννιάχρονη Τζωρτζίνα τον περασμένο Ιανουάριο.

Την ώρα που από την ιατροδικαστική διερεύνηση του θανάτου της Τζωρτζίνας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν έχουν προκύψει ακόμα τα σαφή αίτια του θανάτου της και το πόρισμα της επιτροπής Καρακούκη που επανεξετάζει τα δεδομένα για τον θάνατο της Μαλένας δεν έχει ακόμα παραδοθεί, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών συνεχίζει τη δική του έρευνα στην Πάτρα και την Αθήνα, προσπαθώντας να συμπληρώσει τα κομμάτια του μυστηριώδους παζλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από το προσωπικό του νοσοκομείου, για να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου.

«Ήταν ψυχρή όταν της ανακοινώθηκε ο θάνατος της Μαλένας»

Οι γιατροί της Μαλένας εξάλλου είχαν επιμείνει να γίνει νεκροψία -νεκροτομή στη Μαλένα, παρότι η μητέρα της δεν το επιθυμούσε, ενώ εντύπωση είχε προκαλέσει και το γεγονός πως όταν της ανακοινώθηκε ο θάνατος της Τζωρτζίνας ήταν ψυχρή και έφυγε λίγο αργότερα για την Πάτρα, χωρίς να συνοδεύσει τη σορό του παιδιού στις απαραίτητες διαδικασίες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ