Πάτρα: Εισέβαλαν στο δασαρχείο 10 περίπου άτομα - Έριξαν σπρέι στα μάτια του δασάρχη

Πάτρα: Εισέβαλαν στο δασαρχείο 10 περίπου άτομα - Έριξαν σπρέι στα μάτια του δασάρχη

«Κλείδωσε την πόρτα και φώναξε την Αστυνομία», ήταν η εντολή που χθες, λίγο πριν το μεσημέρι, ο δασάρχης Πάτρας Σταύρος Βαρβατσούλης σε γυναίκα υπάλληλό του, μετά τους προπηλακισμούς που υπέστη από περίπου 10 «εισβολείς» στο γραφείο του.

Το πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα, με αφορμή την άρνηση των «εισβολέων» να εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες στον Ερύμανθο, θεωρώντας ότι η βούληση του Δασαρχείου δεν είναι η ενδεδειγμένη.

Στο κτίριο της Υπηρεσίας, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Σαχτούρη και Μπουμπουλίνας, τίποτα δεν προμήνυε όσα θα επακολουθούσαν.

Οι διαμαρτυρόμενοι μπήκαν αιφνιδιαστικά στο γραφείο του δασάρχη, στον α’ όροφο, και σύμφωνα με υπαλλήλους άρχισαν να φωνάζουν, ενώ ένας εξ αυτών «σημάδεψε» με σπρέι τα μάτια του.

Ο δασάρχης Πατρών σοκαρίσθηκε, αλλά μπόρεσε να αντιδράσει, ενώ την ίδια ώρα έσπευσαν στον χώρο του 4- 5 υπάλληλοι που άκουσαν φωνές, για να βοηθήσουν τον προϊστάμενό τους.

Υπάλληλος που καταγγέλλει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» πως δέχθηκε σπρωξιά από δράστη της επίθεσης , υπάκουσε στην εντολή του κ. Βαρβατσούλη και κλείδωσε την πόρτα, καλώντας αμέσως την ΕΛΑΣ.

Επί τόπου κατέφθασαν δύο περιπολικά και 5 από τους υπαίτιους του επεισοδίου οδηγήθηκαν στο Β’ Αστυνομικό τμήμα, με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ