ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα στα εξοχικά εντός Αττικής: «Βουλιάζουν» οι παραθαλάσσιες περιοχές μετά την άρση απαγόρευσης διαδημοτικών μετακινήσεων

Με τα μπλόκα και την απαγόρευση των μετακινήσεων εκτός νομού να παραμένουν, πολλοί Αθηναίοι, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, αποφάσισαν να φύγουν για τα εξοχικά τους εντός Αττικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, αρχίζουν να «βουλιάζουν» οι παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής μετά την άρση της απαγόρευσης των διαδημοτικών μετακινήσεων, από σήμερα. Έτσι, πολλοί είναι εκείνοι που πήραν τον δρόμο προς τα εξοχικά τους ή σε περιοχές-φιλέτα εντός του νομού, προκειμένου να μην κάνουν Πάσχα στο διαμέρισμα.

«Σύμμαχοι» ο καιρός και η μερική άρση απαγόρευσης στις μετακινήσεις
Με τον καιρό να είναι εξαιρετικός και τη μερική απελευθέρωση των μετακινήσεων, οι Αθηναίοι αναζητούν έναν τρόπο να ξεφύγουν. Μάλιστα, όσοι δεν έχουν εξοχικά, ψάχνουν για ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και βίλες σε παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλοι πήγαν στη θάλασσα, ορισμένοι ξεκίνησαν τις ετοιμασίες στο σπίτι για το πασχαλινό τραπέζι και μερικοί έτρεξαν στα σούπερ μάρκετ για να προμηθευτούν τα απαραίτητα.

Βέβαια, υπενθυμίζεται, υπάρχουν μέτρα για τις συναθροίσεις -για παράδειγμα, μπορούν να είναι μέχρι 12 άτομα σε ανοιχτό χώρο, τα οποία πρέπει να αποτελούν μέλη έως δύο οικογενειών.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS