Παραλίγο σύγκρουση τριών πλοίων στη Ραφήνα -Μπλέχτηκαν οι άγκυρες

Παραλίγο σύγκρουση τριών πλοίων στη Ραφήνα -Μπλέχτηκαν οι άγκυρες

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από χθες στη Ραφήνα, δημιούργησαν προβλήματα στα πλοία της γραμμής σήμερα (9/9) το πρωί.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν αρχικά τοπικά ΜΜΕ, υπήρξαν πληροφορίες ότι μπλέχτηκαν οι άγκυρες επιβατικών πλοίων που αναχωρούσαν για τις Κυκλάδες. Σύμφωνα με το irafina.gr, πρόκειται για τα δύο πλοία της Fast Ferries και ένα της Golden Star Ferries, τα οποία βρίσκονται αυτή την ώρα ανοιχτά του λιμανιού μπροστά από την κεντρική παραλία της Ραφήνας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε η σύγκρουση, ενώ ακόμα ένα πλοίο έχει μείνει στα ανοιχτά καθώς δεν μπορεί να πλησιάσει και να δέσει λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν.

Λίγο αργότερα με ανακοίνωσή του το Λιμενικό επιβεβαίωσε το συμβάν. Λόγω του περιστατικού υπήρξαν καθυστερήσεις στον απόπλου των πλοίων.

Όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο, τα πλοία βρέθηκαν πολύ κοντά το ένα με το άλλο με αποτέλεσμα να γλιτώσουν τη σύγκρουση στο... παρά πέντε.

Δείτε βίντεο με τα πλοία σε απόσταση αναπνοής:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ