Παναγιώτης Γιαννόπουλος: 30 φορές πάνω από τον μέσο όρο η βροχόπτωση στον Βόλο

Παναγιώτης Γιαννόπουλος: 30 φορές πάνω από τον μέσο όρο η βροχόπτωση στον Βόλο

Για το πόσο νερό έπεσε στον Βόλο μετά την επέλαση της κακοκαιρίας μίλησε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

«Έχει βάλει το Εθνικό Αστεροσκοπείο αρκετούς σταθμούς στην περιοχή του Βόλου και με αυτούς που μιλάγαμε στον Daniel, με αυτούς θα μιλήσουμε και τώρα» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

«Στον Ντανιέλ, στο Βόλο, έπεσαν σε μία μέρα 450 χιλιοστά και είχαμε την καταστροφή που είχαμε. Χθες, μέχρι να πέσει το ρεύμα, στις 21:15 που λειτουργούσε ο σταθμός είχαν πέσει 220 χιλιοστά» τόνισε Παναγιώτης Γιαννόπουλος και συμπλήρωσε πως εκτιμά «ότι θα είναι γύρω στα 300, αλλά η ένταση δεν είναι αντίστοιχο με τον Ντάνιελ».

«Κοντά δύο κακοκαιρίες στην ίδια γειτονιά, στην ίδια πόλη, προβλήματα δεν έχει ξαναγίνει» σημείωσε ο μετεωρολόγος και είπε πως: «ΟΒόλος έπρεπε να έχει 30 με 50 χιλιοστά τον Σεπτέμβριο μια φορά».

Αναφερόμενος στην Εύβοια, ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος είπε ότι αθροιστικά έχουνε πέσει πάλι 400 – 450 χιλιοστά.

Επίσης, ο κ. Γιαννόπουλος παρουσίασε και το ραντάρ της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίες βλέποντας τις βροχές απευθείας στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Τέλος, σημείωσε ότι θα ξανά βρέξει αύριο το πρωί στη Θεσσαλία, Σποράδες, Βόρεια Εύβοια και Φθιώτιδα, ενώ πρόσθεσε πως η κακοκαιρία έχει ουσιαστικά φθάσει στο τέλος της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ