Παλαιό Φάληρο: Για τουλάχιστον 6 μήνες ο αστυνομικός έκανε «delivery» ναρκωτικών - Νέες αποκαλύψεις στο «φως»

Παλαιό Φάληρο: Για τουλάχιστον 6 μήνες ο αστυνομικός έκανε «delivery» ναρκωτικών - Νέες αποκαλύψεις στο «φως»

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον αστυφύλακα που διακινούσε ναρκωτικά εν ώρα υπηρεσίας

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό γινόταν για τουλάχιστον έξι μήνες.
Ο 33χρονος αστυνομικός συνελήφθη από την ΕΛΑΣ στο λιμάνι του Πειραιά επ’αυτοφώρω την ώρα που έκανε «ντελίβερι» ναρκωτικών σε πελάτη εν ώρα υπηρεσίας. Κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά με το υπηρεσιακό του όχημα τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2022.

Ως «καβάτζα» χρησιμοποιούσε το σπίτι του, ενώ στενή του συνεργάτιδα και στο κόλπο ήταν η σύντροφός του, η οποία επίσης συνελήφθη.

Σημειώνεται πως ο αστυφύλακας πριν από 4 χρόνια εμφανίστηκε να πρωταγωνιστεί σε βίντεοκλιπ πασίγνωστου τράπερ, φορούσε full face, ενώ έκανε και το σήμα γνωστής συμμορίας αλλοδαπών κακοποιών.

Σε άλλα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Tik tok συμμετέχει σε πάρτι με τράπερς, τους οποίους φαίνεται πως συνόδευε πουλώντας προστασία.

Οι καταγγελίες που έφτασαν στο Εσωτερικών Υποθέσεων πριν από λίγο καιρό για τη δράση του χτύπησαν «κόκκινο».

Έτσι, τέθηκε υπό παρακολούθηση έγινε άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου και διαπιστώθηκε ότι συνομιλούσε με τους πελάτες προμηθευτές μέσω διαδικτυακών εφαρμογών όπως το viber και το σίγκναλ ενώ χρησιμοποιούσε για την κάνναβη τις κωδικές ονομασίες «κοτόπουλα» και «κατσαβίδια», προκειμένου να μη γίνεται αντιληπτός.

«Η ΕΛ.ΑΣ είναι αμείλικτη σε φαινόμενα διαφθοράς διεφθαρμένοι αστυνομικοί δεν έχουν καμία θέση στους κόλπους της», ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης.

Η δράση του επίορκου αστυνομικού φαίνεται πως είναι πλούσια και ξεκινά χρόνια πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στους αδιάφθορους έφτασαν καταγγελίες ότι ο αστυνομικός διακινούσε ναρκωτικά αλλά και αναβολικά σε πριβέ πάρτυ της υψηλής κοινωνίας σε βόρεια και νότια προάστια ακόμα και την περίοδο του κοροναϊού.

Πελάτης του αστυφύλακα ένας 34χρονος ειδικός φρουρός με τον οποίο δούλευαν για χρόνια μαζί στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Σε έρευνες στα σπίτια των συνολικά 6 συλληφθέντων βρέθηκαν μεταξύ άλλων 2,5 κιλά ακατέργαστη κάνναβη ζυγαριές ακριβείας τρίφτες και 11 φιαλίδια με αναβολικά.

Ο 33χρονος αστυφύλακας θα οδηγηθεί την Τετάρτη στον Ανακριτή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ