Παλαιό Φάληρο: Αναζητούν κι άλλα θύματα του 45χρονου βιαστή - Εκδίδεται διεθνές ένταλμα σύλληψης

Παλαιό Φάληρο: Αναζητούν κι άλλα θύματα του 45χρονου βιαστή - Εκδίδεται διεθνές ένταλμα σύλληψης

Ο 45χρονος έχει βρει καταφύγιο στην Αλβανία

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν κι άλλα θύματα του 45χρονου «δράκου» του Παλαιού Φαλήρου. Γι’ αυτόν τον λόγο, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες, με εισαγγελική διάταξη να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες του και τα στοιχεία ταυτότητας του.

Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ. αναμένει σήμερα την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης, καθώς ο καταζητούμενος βιαστής έχει περάσει τα σύνορα από την Κακαβιά και έχει βρει καταφύγιο στον Αυλώνα της Αλβανίας.

Οι δύο γυναίκες που κατήγγειλαν στις αρχές τον άνδρα με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί χέρι, αναγνώρισαν το πρόσωπο του μέσα από φωτογραφίες.

Πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα από την Αλβανία, χωρισμένο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, που ζούσε μαζί με την μητέρα του στο Παλαιό Φάληρο.

Ο βιαστής, πρόλαβε να εγκαταλείψει την Ελλάδα, στις 27 Οκτωβρίου, πριν την ταυτοποίηση του από τις αρχές.

Ειδικότερα, μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών, φέρεται να κινήθηκε προς τα ελληνοαλβανικά σύνορα και από εκεί πέρασε ανενόχλητος με το αυτοκίνητο του.

Τα ευρήματα της Αστυνομίας, συνδέουν τον 45χρονο και με τα δύο καταγγελλόμενα περιστατικά. Ίχνη DNA, που έχουν ληφθεί από το σπίτι του άνδρα, αναμένεται να συγκριθούν με αυτά που εντοπίστηκαν μέσα στο Ι.Χ. της 24χρονης, την οποία αποπειράθηκε να βιάσει τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής, αλλά και με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα της 34χρονης, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από το «δράκο», λίγες ώρες μετά σε κοντινή περιοχή.

Σε περίπτωση που υπάρξει ταυτοποίηση από το γενετικό υλικό, θα εκδοθεί άμεσα το διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ήδη η Ελληνική Αστυνομία, βρίσκεται σε επαφή με τις αλβανικές αρχές, για τον εντοπισμό του 45χρονου, που πέρασε τα σύνορα με το αυτοκίνητο του. Σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ