ΕΛΑΣ: Αυτός είναι ο παιδόφιλος από την Πάτρα -Ήθελε να συνευρεθεί με 13χρονη, αλλά έπεσε στην παγίδα του πατέρα της

ΕΛΑΣ: Αυτός είναι ο παιδόφιλος από την Πάτρα -Ήθελε να συνευρεθεί με 13χρονη, αλλά έπεσε στην παγίδα του πατέρα της

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 43χρονου παιδόφιλου από την Πάτρα, ο οποίος συνελήφθη στον Πειραιά.

Ο 43χρονος άνδρας συνομιλούσε με μία 13χρονη και ήρθε στην Αθήνα από την Πάτρα για να συνευρεθεί μαζί της. Ωστόσο, η μικρή αποκάλυψε στον πατέρα της τι συμβαίνει και εκείνος του έστησε παγίδα μαζί με τον YouTuber Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Ο 43χρονος ταξίδεψε στην Αθήνα, πιστεύοντας πως θα συνευρεθεί με την 13χρονη κοπέλα, ωστόσο στο διαμέρισμα όπου είχαν κλείσει «ραντεβού» τον περίμεναν αστυνομικοί, οι οποίοι τον συνέλαβαν.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 43χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους. (Σχετικό το από 26-01-2024 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τον:

ΠΑΠΑΛΕΞΑΤΟ Αριστείδη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 17-08-1981 στην Πάτρα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

paidofilos patra2.jpg

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4178715 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 01-08-2024 και ώρα 15:00’, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ